Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tini csajok hol ismerkednek? Csak neten?!
Gondolok itt a facebook, msn, iwiw, twitter stb stb oldalra.
Gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy egy 15-17 éves csajjal normális körülmények között baráti társaságok által, vagy discoban, ill szórakozohelyen, plázában stb ben ismerkedjek meg?
Csak az interneten élik az életüket?! kicsit fura nekem...
19 vagyok, a fiatal csajokra bukok, de akik discoba járnak szinte mind ribancok, vagy pénzes pasira hajtanak.
Interneten nem tudom hogyan ismerkedek, pl egy vadidegen lánynak mit írjak meg ilyenek...Élőbe teljesen más, itt neten oylan szervetlen az egész, meg lehetetlen kitünni a sok üzenetből amit egy szép csaj kap...
Figy amit tehetsz az az hogy felmész facebookra bejelölsz néhány lányt az kiírod az üzenőfaladra ilyen lájkolgatos és egyéb aberált butitó hülyeségeket mint pl. lájkolj ha tetszek neked, ha kapok 10 lájkot el mondom neked hogy mi jó, mi rossz benned stb. Illetve mindig oszd meg a többiekkel hogy milyet sz*rtál. Vagy!!! Leszarod az egészet és akkor nem válsz idétlen p*csé ami a mai fiatalokat jellemzi. Sok sikert!
20/F
nem vagyok facebook függő sem, eszembe sem jutna ilyen, hogy jelögetek, meg írogatok boldog boldogtalanak "teccő" jeligéve...
szánalmas sztem.
teljesen mindegy hova valósi vagyok. a szitu mindenhol ugyanez akármelyik város.
Annyi a különbség, hogy új város, új emberek, de rájössz, ottis ugyanez van.
Ribik a discoba, a normális lányok meg otthon a k*rva internet előtt, és sír a szájuk, hogy nincs egy normális pasi, ja hát a szobában elég kevés akad...:S
Szia.
Normális lány vagyok, nem járok discoba, nem is vagyok netfüggő, mégis találtam párt. Hogyan? Kimozdultam, koncertekre mentem a barátnőimmel, nem kerestem görcsösen, aminek jönnie kell az jön.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!