Miért ilyen buták és unalmasak jellemre a mai tini lányok?
Miért ilyen felszínesek a mai tini lányok?
Régebben esélyt adtak az átlags fiúknak is, manapság már csak a tökéletes herceget várják vagy nem tudom kit!
Jaj ez hülyeség.. biztos csak néhány emberből indulsz ki. Minden ember értékes és minden gyerek is. Sajnos a világ amibe ők beelcsöppennek azt a felnőttek alkották. A nevelés, a média és a környezet nagy hatással van rájuk.
Az érettségi szint mindenkinél más. Majd egyszer felnőnek. :) Vannak értelmes lányok, sőt, szerintem 50-50%. Igazából attól még hogy te azt mondod rá hogy unalmas még nem lesz az mert nem ismered.. nincs jogod rá azt mondani hogy unalmas meg hgoy felszínes mert lehet hogy messziről te is annka tűnsz..
Jaaaaj, a tini fiúkat sem kell félteni!
Én már rég nem vagyok tini, de sajnos sokkal találkozom az utam során és borzalmasan viselkedik a nagyobb többség, legyen fiú vagy lány.
Múltkori esetem az volt egy fiúval, mikor egy kb. 50 kilós lányt kövérdisznózott le. Agyam eldobtam. Természetesen neki egy tökéletes cicababája volt, igaz 15 évesen kb. úgy nézett ki, mint egy kiélt 50-es, műberakásokkal, de mindegy...
Az, hogy ilyen degeneráltak a mai tinik, az a szüleik miatt van. Meló mellett nincs idő törődni a gyerekkel, azok meg elkallódnak, egymást majmolják, veszik át a hülyeségeket, mert nincsenek, akik példát mutassanak nekik.
Mi általánosban nem lakkozhattunk körmöt, nem sminkelhettünk, nem festhettünk hajat, mert nem engedte az iskola, sem a szülők! Pedig nem voltak szigorúak, és nem is vallásos iskoláról volt szó. Most meg már a 12 éves lányok műkörömmel, festett hajjal és talpig sminkben mászkálnak.
Gimnáziumban már lazultak ezek a dolgok, de akkor se voltak olyan papagájok, mint most.
Én sem vagyok "öreg" 22 vagyok, de teljesen mások a mai fiatalok, nem érdekli őket semmi, se a jövő, se más, tanulni meg ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!