Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miről ismerni fel egy zsidót?

Miről ismerni fel egy zsidót?

Figyelt kérdés
Felismerem a németeket, az orszokat már az arcformájukról, de a zsidókat is megismerheti így az ember?
2009. jún. 11. 10:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%
Sokáig én se akartam kategórizálni és sztereótípiákban gondolkodni, d eaztán amikor már a 20-dik ugyanolyan élményem volt, mára már van egyfajta benyomásom azonnal, és most nem is a nagy orra és a metszett farokra gondolok, hanem valóban van egy elég jellegzetes mentalitásuk, megvallom, egyáltalán nem kellemes számomra.
2009. jún. 12. 10:16
 22/27 anonim ***** válasza:
93%
Ez az utolsó elég gyenge...
2009. jún. 12. 10:39
 23/27 anonim ***** válasza:
23%
Gyenge vagy sem, de igaz.
2009. jún. 12. 10:42
 24/27 anonim ***** válasza:

Az egyik: széllel szembe kettő kilométerről...

A másik: ők még a ráfizetésből is megélnek.

2010. márc. 24. 07:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Főleg ilyennek látod őket,amióta valaki átmosta az agyadat...Vagy annak a helyét...
2012. jún. 6. 23:26
 26/27 anonim ***** válasza:

a jelleméről, a viselkedéséről, a tetteiről...

A kiválasztott nép döntő többsége (természetesen nem mindenki) aljas, alamuszi, önző, csak a saját érdeke számít, tolvaj (de csak nagy tételben), 2 ft-ért is meg.... az anyját. Elveszi a szegénytől, odaadja a gazdagnak!

Az igazi zs*dó nem vallás, vagy genetika alapján zs*dó, ha kizárólag jellem, és tettek alapján! Gyakorlatilag bárki lehet zs*dó, aki úgy viselkedik. Persze magyaroknál sokkal kevesebb erre az esély, mint az izraelitáknál.

De sok zs*dónál egyértelmű a kampós, horgas orr, a hosszúkás arc, a dülledt szemek, meg a patkány tekintet, persze ezt nem kell készpénznek venni, sokuknál nem lehet észrevenni semmit, csak azt, hogy úgy viselkedik, mint egy f*reg! Lásd: Magyar Parlament - Fidesz-MSZP frakció 80-90%-a.

2015. szept. 20. 13:05
 27/27 anonim válasza:
Engem sajnos nagyon sokat szekáltak a nagy orrom miatt a suliban. De nem vagyok zsidó. Kék a szemem Barna a hajam és sohasem volt göndör. Ugyebár a zsidók nem tudnak otthagyni egy 200ft-ost a földön. Ellentétben velem, ha van nálam pénz és bárki megkér, hogy vegyek neki pl. egy energiaitalt szó nélkül megveszem neki bármiféle "aljas gondolkodás" nélkül. :D
2016. jún. 7. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!