Menj ki Ferihgyre, amikor indul a new york-i járat. Ott lesznek sokan.
A nők egyforma barna parókában vagy sapkában, földig érő szoknyában lesznek. A férfiak fekete térdnadrágban, fekete hosszú kabátban, fehér ingben és fekete mellényben lesznek az elmaradhatatlan fekete kalappal. Szakállasak és pajeszosak.
2009. jún. 11. 14:51
12/27 anonim válasza:
"Menj ki Ferihgyre, amikor indul a new york-i járat. Ott lesznek sokan.
A nők egyforma barna parókában vagy sapkában, földig érő szoknyában lesznek. A férfiak fekete térdnadrágban, fekete hosszú kabátban, fehér ingben és fekete mellényben lesznek az elmaradhatatlan fekete kalappal. Szakállasak és pajeszosak."
A zsidók kb. 5 %-a néz így ki.
2009. jún. 11. 14:53
13/27 anonim válasza:
2 centivel rövidebb a farkuk végén a bőr.
2009. jún. 11. 15:32
14/27 anonim válasza:
Attól még nem biztos, hogy zsidó. Amerikában minden fiúgyereket körülmetélnek amikor megszületik. Ha a szülők nem akarják, akkor külön kell előre szólni.
2009. jún. 11. 16:16
15/27 anonim válasza:
A zsidók nagyon sokféleképpen kinézhetnek, a "prototipikus" zsidókból (mint amilyen pl. Amy Winehouse) egyre kevesebb van. Szemük, hajuk, bőrük színe bármilyen lehet (akár szőkék és kék szeműek is lehetnek, mint pl. Bar Refaeli). Az sem mindegy, hogy ortodox, vagy neológ zsidókról van szó, mert az öltözködésük és a viselkedésük eszerint is változhat. Az ortodox zsidók öltözetét valaki fentebb már leírta, a neológok nem veszik ilyen szigorúan az öltözködést, és viselkedésben is teljesen olyanok, mint a nem-zsidók (pl. a férfiak kezet fognak nőkkel is).
2009. jún. 11. 16:49
16/27 anonim válasza:
A zsidókat szinte lehetetlen felismerni, mivel csak egy részük öltözik a fent leírt módon. Én félig zsidó vagyok, de soha nem vennék fel az említett ruhák közül egyet sem. Ez azért van, mert csak származásom alapján vagyok szemita, a vallásom római-katolikus.Ha héberül beszélnek, ami nem annyira ritka, az azért feltűnő.
2009. jún. 11. 16:53
17/27 anonim válasza:
Azért egy arcformáról elég nagy valószínűséggel meg lehet mondani, jellegzetes orr, arcvonások, fekete, göndör haj. Sötét szemek.
2009. jún. 11. 17:00
18/27 anonim válasza:
16:53-as vagyok.
Ebben nincs igazad. Barna hajam van, barna szemem és nagyon enyhén kreolos bőrőm, vékony arccal. Nincs "szabványzsidó" éppúgy, ahogy "szabványmagyar" sincs. Jah és nem vagyok körülmetélve, tehát nyilvános vécében sem fogsz rájönni, hogy nekem volt zsidó felmenőm.
2009. jún. 11. 17:09
19/27 anonim válasza:
Akkor te nem vagy igazi zsidó. De egy "fajtiszta" zsidó azért könnyebben felismerhető. Egy 4-5. generációs négerről se biztos, hogy megmondod, h a 32 felmenője közül egyik néger volt.
2009. jún. 11. 19:58
20/27 anonim válasza:
19:58-as!
"Azért egy arcformáról elég nagy valószínűséggel meg lehet mondani, jellegzetes orr, arcvonások, fekete, göndör haj. Sötét szemek."
Erre válaszoltam. Nem minden zsidó ilyen. Ez általánosítás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!