Van itt ilyen ember?

Figyelt kérdés

Valaki aki nem nagyon kedvelnek a többiek a suliban. Okuk mondjuk nincs is rá, de mindig beszólnak.

Ezeknek, hogy lehetne vissaszólni? Vagy van itt valaki aki tudna pár dolgot mondani, és beszélni ezekről a hülyékről?:D

Mert engem folyton zaklatnak és nem tudom, mi lenne a jó, visszaszólni vagy hallgatni.

Irjátok oda hány évesek vagytok:D

19/L Köszi:D

2012. febr. 29. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Gimiben én is fekete bárány voltam. Egy idő után felvettem egy szarkasztikus stílust velük szemben, az változott,hogy nem a szemembe mondták, hanem a hátam mögött. Még rosszabb.

Ha valamiért nem tudtál beilleszkedni, ne keseredj el, viszont nem titok, hogy egyik pillanatról a másikra nem fognak kedvelni.

Nézd őket levegőnek, ez az örökérvényű klisé a leghatásosabb.

20/L

2012. febr. 29. 21:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2012. febr. 29. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Engem is piszkáltak a gimiben,mert illedelmes voltam,nem cigiztem,visszahúzódó,extra jól tanuló,példás magaviseletű voltam.Tanár kedvenc.Az összes tanár engem kérdezett először.

A többiek csak úgy hívtak: "Puncsmignon".Állandóan beszóltak,a szemembe és a hátam mögött is.Egyszer mondtam nekik,hogy biztos irigyek rám.Na ezzel végleg elrontottam mindent.Még többet szekáltak.Aztán úgy 10.évvégére eljutottam oda,hogy úgy csinálok,mint aki meg sem hallja,ha szólnak neki.11.osztályban félév körül már a nevemen szólítottak,nem úgy,hogy "Puncsmignon".Bár,volt egy pár fiú aki végig úgy hívott,sőt a múltkor facebookon is úgy írtám rám az egyikük,hogy "Szia Puncsmignon!"

Szerintem,ez már Téged is végig elkísér,mert ha elsőpercben nem kedvelnek meg,akkor nem valószínű,hogy késöbb megfognak.De ha nem figyelsz a piszkálódásukra,akkor előbb-utóbb keresni fognak egy másik célszemélyt.

2012. febr. 29. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocs,lemaradt.27/N
2012. febr. 29. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem általánosba és gimibe is cikiztek,általánosban durvább volt a dolog.Én az osztályon kívül találtam barátokat mindig és jól éreztem magam.A gimis osztályom csak az első évben piszkált,de összebalhéztam velük és utána békén hagytak.Ha meg éreztem,hogy kezdenek unatkozni,menekültem ki a teremből,vagy megbújtam a sarokban,hogy még véletlenül se vegyenek észre.Ennek köszönhetem,hogy egy szürke kisegér lettem.10-ben megpróbáltam alkalmazkodni a többiekhez,kedveskedtem velük és ez segített,utána már egészen megkedveltem őket és ők se néztek le többet.
2012. febr. 29. 22:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó válaszok:D de nálam ugy van, hog osztályon belül a csjaoknak van valami bajuk velem, meg egy idióta ygereknek másik oszáltból hameglát mindig beszól valamit és ez idegesit.
2012. febr. 29. 22:28
 7/11 yuda ***** válasza:

Az oszd meg és uralkodj elvet ha ismered?!

A lényeg, hogy egy emberként egy tömeggel nem tudsz elbánni, ráadásul éppen azért erősek, mert többen vannak egy ellen. Külön külön gyávábbak.

Harcold meg velük a szóharcokat úgy, hogy egy embernek szólj mindig.

Fontos, hogy ne hagyd magad, mert rádszállnak jobban. Már otthon találd ki mivel szólj vissza legközeleb, mert úgyis nagyjából ugyanazokat mondják igaz?!

Még egy fontos dolog: azzal tudod legjobban megalázni őket, ha valamit a kinézetükre mondasz. Mindenkiben lehet találni valami hibát legalább- találd meg bennük... kapa fogú, nagyfülű, stb. . .

Nem fog nekik sem tetszeni. . . .

2012. febr. 29. 22:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi köszi:D
2012. febr. 29. 22:56
 9/11 anonim válasza:
Engem sokszor azért piszkálnak, mert vak vagyok
2012. febr. 29. 23:57
 10/11 anonim válasza:
Jelen! Engem eddig nem piszkáltak,de most elkezdték...Gondold el az osztályban vagyunk 30an ebből őt fiú.. A többi mind lány,a lányok közt van vagy 5normális,a többi mind egy nagyképű ribanc...Én meg nem fogok évekig ilyenekkel szenvedni,jövőre átmegyek egy másik suliba,sokaktól halottam,hogy megéri oda menni.. Itt már szólt nekik az igazgató,hogy álljanak le de az se hatotta meg őket... 16/L
2012. márc. 1. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!