Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet megszabadulni egy...

Hogy lehet megszabadulni egy ilyen "barátnőtől"?

Figyelt kérdés

akárhányszor gépnél vagyok mindig ír, végig kell hallgatnom a dicsekvéseit arról, milyen helyeken nyaralt, hol síelt, milyen drága cuccot vett már megint, kivel cs.szett ki, hogyan pumpolta meg megint az apját és hogy melyik az az 1000 dolog, amiben jobb mint én.

mindig kötelezően el kell kísérnem a tácfellépéseire ahol úgy rázza magát mint 1 majom, meg vásárolni ahol mondogatja hogy nahát milyen olcsó ez a kis 18000-re leárazott kabátka.

egyszer megsértődtem és le akartam rázni de közölte hogy vele jóban kell lenni mert ha nem, megveret a báttya izomagy haverjaival, hazug pletykákat fog terjeszteni meg megutáltat majd mindenkivel akikkel jóban vagyok.

próbálom kerülni de idegölő az egész.

tényleg az az egyetlen megoldás hogy költözzek el és ne mondajm el senkinek, hova és telefon, e-mail, minden legyen új?

2012. febr. 28. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy?: D

én a helyedbe nem lennék a barátja..

mond neki megint hogy nem akarsz a barátnője lenni,és közbe vedd fel telefonra a beszélgetést és ha azt ezeket mondja akkor lesz bizonyíték ha tényleg megveret:))

az ilyen meg nem barát.. ez ilyen hogy is mondjam " mindenki csak rám figyeljen" gyerek.( ha gyerek de gondolom igen) Írj Privit nyugodtan mert itt hosszú lenne tovább írni:)

2012. febr. 28. 16:00
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha elkezd dicsekedni, akkor mindig írj neki eggyel jobbat,hogy te már azt is csináltad. Előbb utóbb békén hagy,mert azt látja,hogy bármit is csinál,te mindig jobbat csinálsz és akkor majd keres mást,akinek dicsekedhet .
2012. febr. 28. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva.Veresd össze te is valakivel,vagy jelentsd fel zaklatásért.
2012. febr. 28. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd neki, hogy le akarod rázni vagy ilyenek. Ha ír, mondd meg neki, hogy bocsi de most nem érek rá. De most komolyan, mi az, hogy kötelezően el kell kísérni?:D Mi vagy te, a rabszolgája? Nyugi, nem fog megveretni.. szerinted egész nap a házad előtt fognak állni a bátyja haverjai és várnak rád csak mert nem barátkozol a hugicával? Este ne nagyon menj utcára és ennyi, nem kell mindentől bef.sni. Én is ismerek ilyen csajt aki mindenkit fenyegetett a bátyuskával, ha valakivel összeveszett "megöletem a családod". Ez még általánosban volt, amikor bejött a gyerek anyja és elmesélte az osztályfőnöknek akkor már rögtön az nem is úgy volt:D pedig többen is hallottuk.
2012. febr. 28. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet arra se méltatnám, hogy megmondjam neki, nem érdekel, hagyjon békén.

Fb, iwiw - blokkolás.

Msn-szintén.

E-mail - spamnek jelölöd.

Telefon - nem veszed fel.

Személyesen - levegőnek nézed.

2012. febr. 28. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja! Hány évesek vagytok, honnan ismered, hol laktok, meg hasonlók? Úgy talán jobban tudnánk segíteni.

Amúgy nem hiszem, hogy megveret, azért az durva lenne, ha meg sikerül hülye pletykákkal megutáltatnia téged másokkal, akkor ne is bánd, hogy azok nem lesznek a haverjaid. Aki igazán a barátod, úgyis sz@rik a fejére ennek az idiótának.

2012. febr. 28. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Tök egyszerű.

Számotcserélsz, meg közlöd, vele, hogy nincs időd a hülyeségeire, mivel összejöttél egy tök jó pasival!

És nem kell jóban lenned, vele, ha pedig nem állítja le magát te fogod pofánverni!

Jobban tenné, ha valami pasi után nézne, mert sem a dicsekvése, sem a shoppingolása nem pótolja a Fact!

2012. febr. 28. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Bár már azt is elképzelhetőnek, tartom, hogy leszbi, és el akar kapni egy körre :D

Vigyázz a nunidra :D!

2012. febr. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!