Nem értem, miért kell mindenben az idősebbekre hallgatni, úgy csinálni mindent, ahogy ők megszokták?
Figyelt kérdés
Én megértem, hogy tapasztaltabbak, meg minden, de néha egy ételt nem tudok megfőzni SAJÁT MAGAMNAK úgy ahogy szeretem análkül, hogy valaki ne ütné belé az orrát.2012. febr. 25. 11:34
11/12 anonim válasza:
A mostani fiatalokra, ha majd megvénülnek és a sír felé bandukolnak, a következő nemzedék ugyanúgy nem fog hallgatni. Ez az örök körforgás törvénye.
12/12 anonim válasza:
Most ezt gondolod. Aztán, amikor megöregszel, majd látod, hogy az akkori fiatalok nem úgy csinálják, ahogy Te kitaláltad.
Ha korrekt leszel, és visszaemlékszel a mostani véleményedre, akkor csöndben maradsz, és hagyod, hogy újra föltalálják a spanyolviaszt.
Ha nem leszel korrekt, akkor megmondod nekik, hogy szerinted ez így-és-úgy a jó.
Aztán ha elküldenek a fenébe, akkor ők lesznek a neveletlen sz.rházi fiatalok, akik nem hallgatnak az öregebbre... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!