Nem értem, miért kell mindenben az idősebbekre hallgatni, úgy csinálni mindent, ahogy ők megszokták?
11:55 !
Örülök ,hogy léteznek normális gondolkodású fiatalok is.
Szimpatikus a véleményed,kár hogy a többség nem figyel rád.
Az én tapasztalatom ellenkező a kérdezőével.
A 25-40 korosztály többsége azt képzeli ,hogy nap azóta kel fel amióta ők megszülettek,és mindenre azt mondják:"túúúdom"
Alazat? Erdekes, hogy a fiataloknak mindig meg kell hallgatniuk, es ugy csinalniuk a dolgokat ahogy az idosebbek teszik. Es az mar nem erdekli az idosek egy reszet, hogy esetleg en cukorerzekeny vagyok es ezert egy kis adag etelt megfozok kulon magamnak, amit nem cukrozok agyon.
Merthat lassan odakerultem, hogy a sajat otthonomban nem tudok enni, mert nagymamam meg a szalmakrumplit is agyoncukrozza(nemegyszer kerultem mar emiatt korhazba).
Amugy a neninel ahol laktam egy ideig a suli miatt nagyon rendes volt, akitol LEHETETT hasznos dolgokat tanulni, ugyanugy, mint a munkahelyemen.
ha bajod van a mamáddal, mond meg neki keményen. Ő úgyse fog rád hallgatni, elvégre ő az idősebb...
Én is csak 14 éves vagyok és engem is mindenki irányítani akar. Én megmondom, hogy lesz*arom, magamtól szeretném megtanulni.
14/f
Az idős kor manapság sajnos már nem mércéje a tudásnak és a bölcsességnek. Valaha még az volt. De ma sokszor a fiatalok többet tudnak és okosabbak, mint a szüleik, vagy a nagyszüleik. Igaz, hogy kevesebbet tapasztaltak, de az csak idő kérdése. Viszont annyit változott a világ a nagyszüleink óta, hogy az ő tapasztalatuk néha már semmire sem jó.
Kedves kérdező, egyszerűen ne törődj azzal, ha beleszólnak a dolgaidba. És vigyázz az egészségedre, akár sértődés árán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!