Albérletben általában megszokták engedi a kutyatartást? Kell ezért külön fizetni vmit?
igen bocs 2kg lett volna
köszi,nem vettem észre :(
Többnyire nem engedik meg, bár ez árkategória kérdése.
A legolcsóbb albérleteknél a legköcsögebbek...
havi 80 ezer felett már sokkal udvariasabbak.
A főbérlő hozzáállásától függ.
Nem jellemző, hogy ezért plusz pénzt kérjenek.
Próbálok visszaszámolni, én kb. 6 éve élek különböző albérletekben kutyával. Nyilván annyiban megnehezíti az albérlet keresést, hogy az elsődleges szempontom sosem a saját kényelmem, hanem a kutya. Tehát eleve nem úgy keresek, hogy melyik környéken, mennyiért, milyen felújított, milyen fasza emeleti lakást szeretnék, hanem lejjebb kell adnom az igényeimet, és bevállalni egy messzebb esőt, vagy egy drágábbat, vagy egy lepukkantabbat.
Nyilván én magam is kérem, hogy ne legyen vita, hogy a szerződésben rögzítsük, hogy ha bármi kárt csinálunk megtérítjük, meg meg szoktam mutatni a saját kiképzésvezetői papíromat, meg a kutya vizsgaeredményeit, hogy elhigyjék, hogy nem lesz velünk gond. Az előző főbérlőnk még abban is támogatott, hogy ideglenes kutyám legyen, sőt ha elutaztunk átjött hozzánk megetetni a cicát :) A mostani is tök jó fej, még ő kért sűrű elnézéseket, mikor a kislánya nem mert bejönni a kutyáktól és ezért kicsuktam a kutyákat.
Szóval simán lehet találni, csak lemondásokkal jár.
Nekünk két lakásunk is ki van adva, sosem akadály, ha kutyával jönnének.
Az egyikben már jó két éve lakik egy labrador, eddig semmi kárunk nem volt miatta, a bútorok a bérlőké.
(30ezer/hónap +rezsi, megyeszékhely - belváros)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!