Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit loptak már el tőled?

Mit loptak már el tőled?

Figyelt kérdés

Nekem 7 évvel ezelőtt a mobilomat lopták el Pesten a 4-6-oson. Egyszerű kis Samsung volt, gondoljatok a 7-8 évvel ezelőtti mobilokra. Benne volt a kártyám, minden telefonszámmal, sms-sel együtt.

Nemrég meg az MP3 lejátszómat lopták el. USB-s volt, pendrive-nak is használtam. Nem Pesten, vidéki városban. Nagyon sajnálom, mert 5 éve használtam már buszon, villamoson, autóban, utazáskor, a szívemhez nőtt. Dokumentumok is voltak rajta, és sajnos nem tettem rá a számítógépre is, csak ezen voltak. 2 hete siratom. Mire jó az ilyesmi??

2012. febr. 24. 13:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mire jó az ilyesmi?
2012. febr. 24. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:
56%
Kapálógépet, fűnyírót, tyúkot, fát. Ja és véletlenül sem cigányok voltak.
2012. febr. 24. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Sok ilyen volt. Pénz, mobiltelefon, bicikli, sőt, még a gyümölcsfáról és bokorról is lelopták a termést. Mindent visznek, ami mozdítható.
2012. febr. 24. 14:22
 14/19 bánomisén ***** válasza:
A legdrágább dolog, amit elloptak tőlem, az a kocsim volt pár évvel ezelőtt. Nem zavarta őket sem a központi zár, sem a riasztó, semmi, úgy elvitték, mintha sosem lett volna.
2012. febr. 24. 14:25
 15/19 anonim válasza:

Tőlem nagy dolgot nem csórtak(remélem így is marad),de egy diszkóban ott hagytam vhol a kabátom,a kabátomat nem vitték el,de 2 szem cukrot,meg egy használt labellót,és egy Malackás kulcstartót igen.

És ennek mi értelme? :D

2012. febr. 24. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Tőlem 1000 forintot lopott el az egyik barátnőm,amikor nálunk volt.

Drágább dolgot nem csórtak el tőlem szerencsére.Csak egyszer a városban meg akart lopni egy nő,de rajtakaptam,mert éreztem,ahogy mozog a táskám:D

Nem tudom,mi értelme,erről a lopósakat kell megkérdezni.

2012. febr. 24. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt a jó arab módszert kéne bevezetni, hogy csuklóból lekapni az egyik kezét aztán majd meggondolja a többi, hogy lop-e megint.
2012. febr. 24. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:

az ex-pasim és a családtagjai rendszeresen loptak tőlem... pénzt, kaját, simkcuccokat, ruhákat,de volt, hogy könyvet is(aztán az egy szerencsés véletlen folytán előkerült)

egyszer ellopták az egész iskolatáskámat úgy, ahogy van... de akkor én voltam a hibás, mert kint felejtettem a parkban, mire visszamentem már nem volt ott...tankönyvek voltak benne, meg ami értékes volt az egy jó számológép

kabátot is loptak már el tőlem, kollégiumban...ott volt felakasztva az ajtóra a többivel, egyszercsak nem volt ott

amit a legjobban féltek, az a telefonom és az irataim... eddig még szerencsére azok nem tűntek el... szokásom a zsebemben hordani ezeket, mert egyszerűbb elővenni, amikor szükség van rájuk, de nagyon félek, hogy egyszer lenyúlja valaki, ezért általában mindig zsebre van téve a kezem és fogom ezeket a dolgokat... ha utazok buszon vagy villamoson és kapaszkodni kell, minden fontosat átrakok egy zsebbe, hogy fogni tudjam őket a másik fél kezemmel

2012. febr. 27. 09:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Balatonon az új delfines törölközőmet és a vadi új papucsom. (kínai volt mindkettő, nem került sokba, csak szépek voltak, beléjük szerettem) Párom cuccát ott hagyták.

Remélem boldog a cuccommal az illető, pár száz forintos érték. Ha látott volna engem, tuti nem merné használni őket. (eléggé bőrbeteg vagyok, ami ugyan nem fertőző, de tuti nem mert volna hozzá nyúlni)

2012. márc. 4. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!