Mi volt a legnagyobb összeg, amit loptak tőled?
Figyelt kérdés
Tőlem most loptak el pár tízezret, amit úgy spóroltam össze tandíjra, és amit így újra ki kell csengetnem. Nagyon dühös vagyok, mert nem keresek sokat, és f.ngom sincs, ki tehette.2011. okt. 1. 21:13
2/31 anonim válasza:
0.-
de egy headettel megrövidítettek anno :D az nem sokat ért max 1500at
3/31 anonim válasza:
10 000 Ft, ami azért bosszant méginkább, mert tudom, ki tette, ő is tudja, hogy tudom, de nem tudom bizonyítani...
6/31 anonim válasza:
na eddig én vagyok a legszerencsétlenebb:D
első
7/31 anonim válasza:
A telóm,és az arany fülbevalóm..kb 50ezret ért a kettő..az egyik osztálytársam volt,de bizonyítani nem tudtam..
8/31 A kérdező kommentje:
Eddig tőlem csak kirántotthúst loptak az albiban, de ez most komoly. Az sz@r lehet, hogy tudod, ki tette, mégsem tehetsz semmit. Nekem csak tippem van.
2011. okt. 1. 21:19
9/31 anonim válasza:
engem komoly lopás/rablás ért a multkor.
kocsimban az ülésen hagytam a pénztárcámat amig felfutottam haveromhoz egy hangfalért mire lementem be volt törve a kocsiablak és pénztárca meg autórádió sehol :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!