Loptak már el tőled valamit?
Igen, a pénztárcámat és az irataimat a Déli Pu-n :S
Aztán egy srác megtalálta, csak a pénz (kb. 2000 ft)hiányzott belőle. Nagyon örültem neki! :)))
-falcon-
Egyszer karácsony előtt a pénztárcámat (Rákóczi utcában), de a tolvaj képét megnéztem volna, ugyanis már elköltöttem a pénzt, csak apró volt benne:)
Két, azaz 2 kerékpárt! (le voltak zárva)
NBekem a koleszban az egyik szobatárssam folyamatosan nyúlta le tölünk a pénzt. Tudtuk, h ő az, de soha nem tudtuk lebuktatni.
Remélem jővőre nem vele kerülök egy szobába...
Sajnos igen.Még évekkel ezelőtt egy szórakozóhelyről a bőrkabátomat,húúú nagyon mérges voltam!
Na és nemrég történt egy eset,ami kicsit más és inkább elszomorító.A dédszüleim sírjáról a beleültetett virágokat szedte ki valaki.Törne le a keze a kis k*cs*gnek! :(
Tőlem kiskoromban ellopták a kedvenc jegesmacimat és a VB-s focilabdénkat, amit iszonyat szerettünk. Egyesek most biztos nevetnek ez a kis apróságon, de egy 5 éves gyereknek ez mondjuk úgy tragédia, a jegesmacim miatt hetekig nem tudtam normálisan aludni....
Aztán utazás előtt valaki lenyúlta egy táskánkat, hát nagyon örültünk neki, pont akkor vásároltunk be.
De ami számunkra a legdurvább volt: Anyukám egyedül nevel minket, egy fizetésből élünk 3-an. Apámat nem érdekeljük, nem fizeti a gyerektartást sem, de végül sikerült rávennünk, hogy vizessen ki némi elmaradt gyerektartást. Felvettük a pénzt a postán, 120 ezer ft volt, iszonyatosan örültünk, hogy végre rendbe jöhetünk egy kicsit... Erre egy boltban kilopta a pénztárcát anyum táskájából egy ott dolgozó nő! Minden jel rá utalt, a rendőrök is mondták hogy egyértelmű, hogy ő volt, mégsem lehett rábizonyítani, még egy rendőr leoltotta anyumat, hogy ne rágalmazzon, mert még a végén ő lesz feljeletve! Na, a pénznek búcsút inthettünk, a nő meg azóta is gúnyolódik, amikor csak meglát.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!