Loptak már el tőled valamit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 09:08
11/18 anonim válasza:
7 évesen egy számomra nagyon fontos mackót... 1 órán keresztül sírtam :S Azóta rossza ha csak visszagondolok rá. Nagyon megmaradt.
Loptak már tőlem pénzt, telefont(Azt visszaszereztem ^^,), nyakláncot meg sok apróságot.
12/18 anonim válasza:
Tőlem már egyszer elloptak egy biciklit,2000 forintot,meg a telefonomat+ a megtakarított pénzeinket,ékszereket és valutát=(
13/18 anonim válasza:
tőlem 2000ft-t és én adtam a kezébe! Tom h hülye vagyok. :D
14/18 anonim válasza:
3napja a pénztárcám 10000ftal,és a fényképezőgépemet egy "kulcsra zárt"teremből -.-'
15/18 anonim válasza:
Nekem a Nike kabátomat.
Mikor apuék megvették másnap felvettem a suliba aztán valaki ellopta...
16/18 anonim válasza:
1516os vagyok.. azóta bővült a repertoár.. albérlőm jó sok pénzt.. és nem csak tőlem. plusz tartozott is. jól megszívtam vele
17/18 anonim válasza:
Tőlem a cangámat(amire 1-éven keresztül gyűjtöttem a zsét!) száradna le a keze!
18/18 anonim válasza:
Igen. Pénzt, autót, cipőket, biciklit... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!