Mit loptak már el tőled?
Nekem 7 évvel ezelőtt a mobilomat lopták el Pesten a 4-6-oson. Egyszerű kis Samsung volt, gondoljatok a 7-8 évvel ezelőtti mobilokra. Benne volt a kártyám, minden telefonszámmal, sms-sel együtt.
Nemrég meg az MP3 lejátszómat lopták el. USB-s volt, pendrive-nak is használtam. Nem Pesten, vidéki városban. Nagyon sajnálom, mert 5 éve használtam már buszon, villamoson, autóban, utazáskor, a szívemhez nőtt. Dokumentumok is voltak rajta, és sajnos nem tettem rá a számítógépre is, csak ezen voltak. 2 hete siratom. Mire jó az ilyesmi??
Nekem az életemet próbálták ellopni, de egyenlőre eddig nem sikerült. :)
Tudtommal mást semmit.
És az a legrosszabb, amikor az a hibás, akitől lopnak.
Most kapom az ilyen kérdéseket ismerősöktől:
-Minek vetted elő?
-Miért nem vigyáztál rá jobban?
-Miért voltál ilyen felelőtlen?
Hozzáteszem, 26 vagyok és saját pénzből vettem ezelőtt 5 évvel. Az a hibás, akitől lopnak, miért nem vigyázott rá jobban. Ezek szerint, ha kicsit is nem figyel valaki, azt már jogosan ki lehet használni, hisz ő a hibás, miért nem figyelt. Annyira sz@rul érzem magam, meg hiányzik is nagyon.
két robogónkat és két motorunkat lopták el eddig. a robogók annak ellenére sem lettek meg, hogy az egyiknél odarángattam a kölyköt a rendőrökhöz, aki lenyúlta, hogy verjék ki belőle hova vitték :D a másiknál nem csak a robogó zárait vágták le, hanem a kaput is.
az egyik nagymotor 12 órán belül meg lett. igazoltattak az autópályán egy kisteherautót, és ott volt a rakterében...
egyszer talán még egy telefont, meg egy winchestert. másra nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!