Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit loptak már el tőled?

Mit loptak már el tőled?

Figyelt kérdés

Nekem 7 évvel ezelőtt a mobilomat lopták el Pesten a 4-6-oson. Egyszerű kis Samsung volt, gondoljatok a 7-8 évvel ezelőtti mobilokra. Benne volt a kártyám, minden telefonszámmal, sms-sel együtt.

Nemrég meg az MP3 lejátszómat lopták el. USB-s volt, pendrive-nak is használtam. Nem Pesten, vidéki városban. Nagyon sajnálom, mert 5 éve használtam már buszon, villamoson, autóban, utazáskor, a szívemhez nőtt. Dokumentumok is voltak rajta, és sajnos nem tettem rá a számítógépre is, csak ezen voltak. 2 hete siratom. Mire jó az ilyesmi??

2012. febr. 24. 13:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nekem az életemet próbálták ellopni, de egyenlőre eddig nem sikerült. :)

Tudtommal mást semmit.

2012. febr. 24. 13:23
 2/19 anonim ***** válasza:
Most konkrétan az autómról a két oldali tükör fedlapot. De akartak már kirabolni az utcán is. Az nem sikerült.
2012. febr. 24. 13:27
 3/19 anonim ***** válasza:
ezidáig semmit. Remélem így is marad.
2012. febr. 24. 13:31
 4/19 A kérdező kommentje:

És az a legrosszabb, amikor az a hibás, akitől lopnak.

Most kapom az ilyen kérdéseket ismerősöktől:

-Minek vetted elő?

-Miért nem vigyáztál rá jobban?

-Miért voltál ilyen felelőtlen?

Hozzáteszem, 26 vagyok és saját pénzből vettem ezelőtt 5 évvel. Az a hibás, akitől lopnak, miért nem vigyázott rá jobban. Ezek szerint, ha kicsit is nem figyel valaki, azt már jogosan ki lehet használni, hisz ő a hibás, miért nem figyelt. Annyira sz@rul érzem magam, meg hiányzik is nagyon.

2012. febr. 24. 13:31
 5/19 anonim ***** válasza:
Igen, valóban van olyan, hogy "áldozattá válás" de akkor is megtörténik az ilyesmi, ha nem vagy felelőtlen. Ezt nem lehet ennyire bekategorizálni. Nyilván aki felelőtlenebb, azt hamarabb éri el.
2012. febr. 24. 13:35
 6/19 A kérdező kommentje:
Ha 5 éve használtam mindenhol, akkor nem lehetettem felelőtlen.
2012. febr. 24. 13:36
 7/19 tetro ***** válasza:

két robogónkat és két motorunkat lopták el eddig. a robogók annak ellenére sem lettek meg, hogy az egyiknél odarángattam a kölyköt a rendőrökhöz, aki lenyúlta, hogy verjék ki belőle hova vitték :D a másiknál nem csak a robogó zárait vágták le, hanem a kaput is.

az egyik nagymotor 12 órán belül meg lett. igazoltattak az autópályán egy kisteherautót, és ott volt a rakterében...

egyszer talán még egy telefont, meg egy winchestert. másra nem emlékszem.

2012. febr. 24. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:
Mondtam már, ezt nem lehet így bekategorizálni. Én is az autómmal jól belátható helyre álltam, lámpa alá, még csak sötétben sem volt, három tízemeletes háztömbről rálátni. Mégis leszedték a fedlapot. Mit csináljak, aludjak benne? Nem tudsz mit tenni. :/
2012. febr. 24. 13:40
 9/19 anonim ***** válasza:
Telefon (a saját szalagavatomón) sál, dezodor (a szép börű osztálytársaim).
2012. febr. 24. 13:51
 10/19 anonim ***** válasza:
nekem tavaly májusban lopták el a szintén saját pénzemen vásárolt teljesen új telefonomat a deáktéren. annyi volt, hogy kivételesen nem a zsebemben volt (mindig ott van), hanem 5 percre leraktam magam mellé:s
2012. febr. 24. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!