Ezért utálnak/kibeszélnek az emberek mert jó munkám van? Miért kell ilyen utálatosnak lenni? Kint dolgozok Németországba egészen jó helyen tudtam elhelyezkedni 2 hetente járok haza.
Figyelt kérdés
Baráti kör már nem keres.. Nem tudom miért van..Azért mert megengedhetek magamnak szinte mindent.. azért nem kéne utálni.. Ott telt be a pohár hogy új fogat kellett csináltassak természetesen implantátum fogat rakattam be... Erre az egyik rokonom!! "huha hát igen te megteheted.. mert jól keresel... Nem értem miért fáj ez nekik ha tudnák hogy én mennyit gürizek.. napi 12 órát + Még túlórázok is... ha úgy van.. Bocsi hogy ennyit írtam de kicsit felhúztam magamat. 26N2012. febr. 22. 09:45
21/21 anonim válasza:
Ez lemaradt.Az se pálya,hogy titkolózni kell a rokonok előtt,hogy mit vettél,mert különben irigyek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!