Ezért utálnak/kibeszélnek az emberek mert jó munkám van? Miért kell ilyen utálatosnak lenni? Kint dolgozok Németországba egészen jó helyen tudtam elhelyezkedni 2 hetente járok haza.
Az emberek irigyek, a legtöbb legalábbis. Ne is foglalkozz velük, még ha a barátaid voltak akkor se, mert ebből is látszik, h nem voltak a barátaid igazán! A barátaidat amúgy is megválogathatod, míg a rokonaidat ugye nem...
29/F
"mindent megengedhetek magamnak"
Viselkedj termeszetesen, mint annak elotte, hogy kikerultel kulfoldre, s ne arra varj, hogy keressenek, hanem erdeklodj, hivd fel oket ugy, mint regen! En tobb evtizede elek kulfoldon, de nem valtoztak meg a barataim pl.
Mi Magyarországon élünk. Én dolgoztam, összejöttem egy egyetemista sráccal, akit egy ideig én "tartottam el". Aztán két éve olyan állást kapott olyan fizetéssel, hogy először azt hittem, keveri a bruttó és a nettó fogalmát. Akik korábban megmondták, hogy minek vagyok vele, most mondogatják, hogy csak a pénze kell....
Aki korábban a barátunk volt, most is az. Pedig ők is mondják, hogy milyen jó nekem, hogy pl jár néha takarítónő, hogy nem kell néznem az árakat. Ezeket nem veszem magamra olyan szinten, hogy megsértődnék, ők sem "sértésnek" szánják. Örülnek, hogy nekünk jól megy, még ha néha irigyek is. Mondjuk nem is hívom meg őket magunkhoz hetente, hogy nézzétek, milyen TV-nk, laptopunk van, tele van a hűtő stb. Kettőn áll a vásár....
"Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy külföldre menjen, csak kifogás is van bőven."
Persze azért küldték haza az uncsimat is, mert túl jó volt a lehetőség. Nincs mindenkinek lehetőség csak annak akinek sikerül. Te se veszed észre a másikat úgy látom. Sebaj.
Én azt mondom hogy, az emberek annyira el van foglalva a saját nyomorukkal, hogy mások sikerének nem akarnak örülni.
Tehát ami kritikát megfogalmaznak veled szemben, egyrészt magunkra igaz. Szóval azért dumálnak ki, mert azt hiszik, hogy a saját fájdalmukat csillapítják vele. Sajnálom az olyan embereket, akik agyilag zoknik ilyen téren.
Nem szabad foglalkozni velük, hiszen ezt akarják elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!