Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezért utálnak/kibeszélnek az...

Ezért utálnak/kibeszélnek az emberek mert jó munkám van? Miért kell ilyen utálatosnak lenni? Kint dolgozok Németországba egészen jó helyen tudtam elhelyezkedni 2 hetente járok haza.

Figyelt kérdés
Baráti kör már nem keres.. Nem tudom miért van..Azért mert megengedhetek magamnak szinte mindent.. azért nem kéne utálni.. Ott telt be a pohár hogy új fogat kellett csináltassak természetesen implantátum fogat rakattam be... Erre az egyik rokonom!! "huha hát igen te megteheted.. mert jól keresel... Nem értem miért fáj ez nekik ha tudnák hogy én mennyit gürizek.. napi 12 órát + Még túlórázok is... ha úgy van.. Bocsi hogy ennyit írtam de kicsit felhúztam magamat. 26N
2012. febr. 22. 09:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Az emberek irigyek, a legtöbb legalábbis. Ne is foglalkozz velük, még ha a barátaid voltak akkor se, mert ebből is látszik, h nem voltak a barátaid igazán! A barátaidat amúgy is megválogathatod, míg a rokonaidat ugye nem...

29/F

2012. febr. 22. 10:24
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Én is külföldön élek,és mégsem utálkoznak a rokonok,barátok.Pedig jól élek,és több mindent megengedhetek magamnak amit a többiek nem..De ha hazamegyek,nem viselkedem úgy,hogy irigykedjenek.
2012. febr. 22. 10:25
 13/21 anonim ***** válasza:

"mindent megengedhetek magamnak"

Viselkedj termeszetesen, mint annak elotte, hogy kikerultel kulfoldre, s ne arra varj, hogy keressenek, hanem erdeklodj, hivd fel oket ugy, mint regen! En tobb evtizede elek kulfoldon, de nem valtoztak meg a barataim pl.

2012. febr. 22. 10:27
 14/21 A kérdező kommentje:
Én nem dicsekedni akartam meg nem úgy viselkedem hogy az orruk alá dörgölök minden hogy hu most ezt vettem stb.. A fog ügyről meg ő kérdezett.. Barátok meg tudom talán nem ők voltak az igazi barátok... azért örülök hogy itt megértenek 1 páran. Én is átlagos ember vagyok... És szeretnék ismerkedni, beszélgetni sorolhatnám. Azt hiszik hogy boldog vagyok... közbe nekem is vannak gondjaim.. A másik hogy pont olyan emberek osztják nekem az észt akik tengi" lengik.. Már azon gondolkodtam hogy Magyarországra csak a család miatt jövök haza.
2012. febr. 22. 10:35
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Mi Magyarországon élünk. Én dolgoztam, összejöttem egy egyetemista sráccal, akit egy ideig én "tartottam el". Aztán két éve olyan állást kapott olyan fizetéssel, hogy először azt hittem, keveri a bruttó és a nettó fogalmát. Akik korábban megmondták, hogy minek vagyok vele, most mondogatják, hogy csak a pénze kell....

Aki korábban a barátunk volt, most is az. Pedig ők is mondják, hogy milyen jó nekem, hogy pl jár néha takarítónő, hogy nem kell néznem az árakat. Ezeket nem veszem magamra olyan szinten, hogy megsértődnék, ők sem "sértésnek" szánják. Örülnek, hogy nekünk jól megy, még ha néha irigyek is. Mondjuk nem is hívom meg őket magunkhoz hetente, hogy nézzétek, milyen TV-nk, laptopunk van, tele van a hűtő stb. Kettőn áll a vásár....

2012. febr. 22. 10:36
 16/21 anonim ***** válasza:

"Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy külföldre menjen, csak kifogás is van bőven."

Persze azért küldték haza az uncsimat is, mert túl jó volt a lehetőség. Nincs mindenkinek lehetőség csak annak akinek sikerül. Te se veszed észre a másikat úgy látom. Sebaj.

2012. febr. 22. 10:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nem támadni akarlak.. DE Tényleg vannak ilyen emberek adott a lehetőség és ők csak a kifogást keresik.. hogy jaj mégsem mert... találkoztam sok ilyen emberrel...
2012. febr. 22. 10:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy, az emberek annyira el van foglalva a saját nyomorukkal, hogy mások sikerének nem akarnak örülni.

Tehát ami kritikát megfogalmaznak veled szemben, egyrészt magunkra igaz. Szóval azért dumálnak ki, mert azt hiszik, hogy a saját fájdalmukat csillapítják vele. Sajnálom az olyan embereket, akik agyilag zoknik ilyen téren.

Nem szabad foglalkozni velük, hiszen ezt akarják elérni.

2012. febr. 22. 11:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Persze persze......-.-" Vagy más tesz nyomorba
2012. febr. 22. 13:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Irigyek és kész.Én is azt vettem észre,hogy akik a környezetemben jól állnak anyagilag,azok tesznek is érte,nemcsak ülnek otthon egész nap,hogy jaj,nincs pénz és sír a szájuk.Van olyan ismerősöm,aki jómódú,de annyit melózik,hogy hétvégéje sincs.Nem ingyen adják azt a sok mindent.
2012. febr. 22. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!