Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan dolog/eset, amit...

Van olyan dolog/eset, amit elrontottál az életedben és másképp csinálnád?

Figyelt kérdés

Van értelme annak, hogy úgy történt, ahogy ... ?!

Pozitívként vagy negatívként élted meg?

2012. febr. 21. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Ha egyedüli pozitív a lányod, tehát a vőlegényed nem az, akkor miért házasodsz? Megkérdezhetem melyik az a "tanya", ha nem akarod leírni, akkor nagyságrendet légyszi(lakosság száma?)?

2012. febr. 21. 20:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Szolnok a "tanya" számomra.

Párom is pozitív, ezért házasodunk össze. Ha nem lett volna az a kezdetektől, akkor ide sem költözöm. Mert az is miatta volt!

Az a baj, hogy nagyon "rátelepedik" a családja. Főleg, mióta megszületett a lányunk. Nincs magánéletünk és még nekem essen sz@rul az, ha hazamegyünk a szüleimhez, rokonaimhoz, barátaimhoz (sajnos!!! csak) látogatóba.

De ez egy másik téma.

2012. febr. 22. 07:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát számomra Szolnok nem lenne tanya, mert annál kisebb, igaz fejlettebb városban nőttem fel. Mondjuk megértem, hogy "tanya", ha nincsenek barátaid, bátyám például mikor egy kicsivel nagyobb városba költözött, mint ahol felnőttünk, azt nevezte tanyának.

De a vőlegényednek a barátaival hogy vagy? Velük nem barátkozol?

Szerintem amúgy változtatnotok kellene, én is összeköltöztem barátnőmmel, de nem abban a városban, ahol szüleim vagy az ő szülei laknak, mert tudom, hogy nekem anyám az, aki hajlamos rám telepedni, barátnőmnek így nagyon rossz élete lenne. Tehát jobb a szülőktől távolabb élni.

2012. febr. 22. 19:18
 14/14 A kérdező kommentje:

A párom jelenleg tanít és még fél éves szerződése van. Ez azt jelenti, hogy addig biztosan nem tudunk innen elmenni.

Ebben az évben költözünk haza (vissza Pestre), mert egyrészt az én munkahelyem ott van, másrészt itt munkahely sincs..

Nyomasztó nézni, hogy itt az emberek azért élnek, hogy segélyt kapjanak. Tudom, részben erről nem ők tehetnek, de ... azért érdemes lenne hónap elején megnézni a postát, hogy kik állnak sorban a kifizető ablakoknál. Gondolom érted mire gondolok.

Jóban vagyok a párom barátaival, akiknek a 85%-a katona (vagy kiküldetésben vannak vagy nincsenek itt), 10%-a még tanul (külföldi egyetemen), 5%-a pedig vagy 0-24ig dolgozik vagy állandóan beteg.

Szóval, ennyit erről .. :|

Van 1-2 kismama ismerősöm, akikkel összefutok az utcán beszélgetni vagy együtt sétálunk a gyerekekkel, de tőlük is mindig a nyávogást és a siránkozást hallom. Hol a kapcsolatuk miatt, hol az anyagi helyzetük miatt.

Ami a legrosszabb pedig, hogy semmit nem lehet itt csinálni. Nem is értem, hogy a fiatalok hova mennek itt kikapcsolódni..

2012. febr. 22. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!