Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan dolog/eset, amit...

Van olyan dolog/eset, amit elrontottál az életedben és másképp csinálnád?

Figyelt kérdés

Van értelme annak, hogy úgy történt, ahogy ... ?!

Pozitívként vagy negatívként élted meg?

2012. febr. 21. 10:07
1 2
 1/14 bánomisén ***** válasza:
Egyrészt vannak olyan döntések, amiket a mai eszemmel talán másképpen hoznék meg, másrészt viszont ki tudja, úgy talán más irányt vett volna az életem. Én meg szeretek ott lenni, ahol most vagyok, úgyhogy végső soron mégsem változtatnék a döntéseimen :-)
2012. febr. 21. 10:14
 2/14 anonim ***** válasza:
nem bántam volna ha árvaházba kerültem volna vagy elvetettek volna magzat koromban, nagyon bánom h nem szöktem el otthonrol. nagyon negatívként éltem meg.
2012. febr. 21. 10:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon sok minden és bár próbálok pozitívan gondolkodni, vannak közte olyanok, amiknek hiába keresem az értelmét, mert nincs.
2012. febr. 21. 10:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Bánom,hogy a rossz családi körülményeim miatt(anyám agresszív alkoholista volt) egy házasságba menekültem bele.

Nem szabadott volna férjhez mennem azért,hogy elmeneküljek a szülői háztól.Így elvesztegettem 13 évet.Ez nagy hiba volt.

2012. febr. 21. 10:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Számtalan dolgot máshogy csinálnék, ha a mostani tudásommal újrakezdhetném az életem.
2012. febr. 21. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna három évig türelemmel várnom egy fiúra, akit szerettem, ő viszont csak akkor találkozzon velem, amikor neki úgy volt hangulata. Tovább kellett volna lépni az első megalázáskor. Nagyon negatív, még most sincs önbizalmam, pedig együtt élek a mostani párommal, aki mindent megtesz értem.
2012. febr. 21. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen rengeteg dolgot bánok. Az a szerencsém, hogy utólag tanítópénzként fogom fel és próbálok a helyes útra térni. De van egy-két emlék, amit legszívesebbet elfelejtenék, csak sajnos nem lehet... igen, van olyan dolog az életemben, ami még emléknek is szörnyű, de abban reménykedhetek, hogy többet nem kell átélnem. Főleg mivel 100 %-ban az én hibám volt és könnyen elkerülhető az az út.
2012. febr. 21. 11:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Az egyetemet felénél abba akartam hagyni. Ma már látom, hogy ez lett volna a legjobb döntés.
2012. febr. 21. 14:09
 9/14 A kérdező kommentje:

Az én történetem/esetem itteni 1-2-höz képest semmiség, ahogy olvasom őket..

Én elköltöztem másik városba (ahol levelezőn főiskolára jártam munka mellett) egy férfi miatt.

3 hónap kapcsolat után megkérte a kezem. Igaz, 6 éve ismertem és igent is mondtam neki.

Végül gyereket szerettünk volna (tervezett volt) és sikerült is teherbe esnem. Mivel az orvosom nem engedte, hogy így dolgozzak a szakmámban (légutaskísérő) ezért leköltöztem ugyebár a vőlegényemhez vidékre.

Neki itt a munkája, a családja, a barátai. Nekem senkim! Max. 1-2 ismerős, már - már barátnak mondható ember.

Családom, barátaim jó pár kilométerrel arrébb laknak, ahol anno én is laktam. Hiányoznak és tudom már lassan másfél év után, hogy a vidéki élet nem nekem való. Egyszerűen gyűlölök itt lenni, mióta itt vagyok, csak bosszúságot kaptam ettől a "várostól". Mert ezt annak se lehet nevezni .. olyan, mint egy tanya (már bocsánat).

Most készülünk az esküvőnkre, szervezem a 7 hónapos lányom mellett. Legalább ez lefoglal, de nagyon rossz egyedül lenni.

Egyszerűen hiányzik a régi életem! És itt most nem azt mondom, hogy a lányommal van gondom, hanem a mostani életemmel. Imádom a lányom.. és pont ez az, ha ránézek, akkor semmit se bánok. Magamban pedig elvagyok keseredve és magányosodva :(

Úgyhogy én 95%-ban negatívként, 5%-ban pozitívként élem meg ezt az egészet. Csak a lányom az, ami pozitív az egész történetemben!

2012. febr. 21. 17:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Huh, hát először is a fősulit abba kellet volna hagynom, mert ezzel a szakmával nem megyek semmire.

Előbb kellett volna valami rendes okj-s szakmát tanulnom, amíg még ingyenes volt, utána jöhetett volna valami rendes főiskola.

Aztán már akkor ott kellett volna hagynom a barátomat, amikor először csalódtam benne. Én hülye esélyt is adtam neki, így 3 évet elvett az életemből.

Ezeket negatívumként élem meg, bár igaz, hogy a fősulin igaz barátokra leltem, amit nagyon nem bánok.

24/n

2012. febr. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!