Van olyan dolog/eset, amit elrontottál az életedben és másképp csinálnád?
Van értelme annak, hogy úgy történt, ahogy ... ?!
Pozitívként vagy negatívként élted meg?
Bánom,hogy a rossz családi körülményeim miatt(anyám agresszív alkoholista volt) egy házasságba menekültem bele.
Nem szabadott volna férjhez mennem azért,hogy elmeneküljek a szülői háztól.Így elvesztegettem 13 évet.Ez nagy hiba volt.
Az én történetem/esetem itteni 1-2-höz képest semmiség, ahogy olvasom őket..
Én elköltöztem másik városba (ahol levelezőn főiskolára jártam munka mellett) egy férfi miatt.
3 hónap kapcsolat után megkérte a kezem. Igaz, 6 éve ismertem és igent is mondtam neki.
Végül gyereket szerettünk volna (tervezett volt) és sikerült is teherbe esnem. Mivel az orvosom nem engedte, hogy így dolgozzak a szakmámban (légutaskísérő) ezért leköltöztem ugyebár a vőlegényemhez vidékre.
Neki itt a munkája, a családja, a barátai. Nekem senkim! Max. 1-2 ismerős, már - már barátnak mondható ember.
Családom, barátaim jó pár kilométerrel arrébb laknak, ahol anno én is laktam. Hiányoznak és tudom már lassan másfél év után, hogy a vidéki élet nem nekem való. Egyszerűen gyűlölök itt lenni, mióta itt vagyok, csak bosszúságot kaptam ettől a "várostól". Mert ezt annak se lehet nevezni .. olyan, mint egy tanya (már bocsánat).
Most készülünk az esküvőnkre, szervezem a 7 hónapos lányom mellett. Legalább ez lefoglal, de nagyon rossz egyedül lenni.
Egyszerűen hiányzik a régi életem! És itt most nem azt mondom, hogy a lányommal van gondom, hanem a mostani életemmel. Imádom a lányom.. és pont ez az, ha ránézek, akkor semmit se bánok. Magamban pedig elvagyok keseredve és magányosodva :(
Úgyhogy én 95%-ban negatívként, 5%-ban pozitívként élem meg ezt az egészet. Csak a lányom az, ami pozitív az egész történetemben!
Huh, hát először is a fősulit abba kellet volna hagynom, mert ezzel a szakmával nem megyek semmire.
Előbb kellett volna valami rendes okj-s szakmát tanulnom, amíg még ingyenes volt, utána jöhetett volna valami rendes főiskola.
Aztán már akkor ott kellett volna hagynom a barátomat, amikor először csalódtam benne. Én hülye esélyt is adtam neki, így 3 évet elvett az életemből.
Ezeket negatívumként élem meg, bár igaz, hogy a fősulin igaz barátokra leltem, amit nagyon nem bánok.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!