Lányok, fiúk! Ti hogy viszonyultok az olyan diákokhoz, akiknek a szüleik tanárok a sulitokban? Fiúk, ti járnátok egy tanárotok lányával?
Úgy értem, hogy az a bizonyos diák is a sulitokba jár, és mellette az egyik szülője/szülei ott dolgoznak a sulitokban.
Jövőre leszek 9.-es. Kisvárosban lakom, itt nincs csak egy tehetséggondozó suli [matek, rajz, torna], egy gimi [általános és nyelvi tagozattal], egészségügyi, közgazdasági, és kereskedelmi szakközép.
Esélytelen, hogy busszal bejárjak suliba, és kollégiumba se akarok menni.
Namármost az van, hogy:
1. tehetséggondozó suli kilőve, mert sem a matek, sem a rajz nem erősségem, tornára pedig csak fiúk mennek [foci], nem mintha az nagyon érdekelne...
2. közgazdaságit unalmasnak tartom, egyáltalán nem érdekel.
3. kereskedelmibe nálunk csak a hülyék mennek, + csak 3 éves a suli.
4. ergo marad a gimi és az egészségügyi.
Ezzel már csak az a gond, hogy gimiben is, és egészségügyiben is tanít anyukám, és jövőre pont hogy az összes 9.-est tanítani fogja akik gimibe, vagy egészségügyibe mennek.
Van egy elhatározásom. Nem vagyok félénk lány, sőt elég akaratos vagyok, és mindig kiállok magamért. Viszont félek, hogy hogy néz majd rám a többi diák, mivel hogy ugye egy csomót tanít anyám. + főleg, hogy engem is tanítani fog, ami már magában elég érdekes lesz...
Amúgy szépnek tartom magam [egészséges önbizalom], és a visszajelzések alapján [fiúk, lányok] tényleg az is vagyok. Szóval fiúk, ha tetszenék nektek, akkor járnátok velem? Vagy semmiképp sem, ha anyám tanítana titeket?
köszönöm a válaszokat :) tudom elég komplikált, de remélem értitek :D
15L
Nekem az egyik legjobb barátnőm anyukája tanár, régebben engem is tanított. :)) Engem nem zavarna a barátkozásban, ha normális vagy, akkor semmi akadálya nincs egy új barátságnak! :D Pl. a volt osztályfőnököm egy rémálom volt, ettől függetlenül megpróbáltam barátkozni a lányával, akivel egy évfolyamon voltunk, de nem vagyunk egy hullámhosszon, más típusúak vagyunk, én inkább csajos vagyok, ő meg nagyon fiús, szóval maradt a köszönés és a rövid beszélgetések. :) De tényleg nem az volt a gond, hogy az anyukája az ofőm volt, hanem hogy nagyon mások voltunk.
Visszatérve a barátnőmre, engem egyáltalán nem zavar, főleg hogy az anyukája nagyon kedves. Bár néha egy kicsit fura, pl. amikor átmegyek hozzá és az anyukája ott van, de szerintem ez tök vicces. :DD Nyugi, nem lesz semmi baj! Egyébként milyen visszajelzések vannak anyukádról mint tanárról a diákok felől? Szeretik őt? 15/L
Köszi a válaszod, ez mindenképp pozitív :)
A diákok szerint anyukám eléggé engedékeny. Egyetlen rossz véleményt hallottam eddig róla [bár azért gondolom van több is, szerintem minden tanárnak van utálója]. De majd jövőre bebizonyosul nekem is, hogy milyen tanár, nagyon kíváncsi vagyok, de egyben eléggé izgulok.
értelmesnek tűnsz ( helyesen is írsz, ez egyre ritkább manapság és érthető a problémád)
Ha nem vagy egy hisztérika vagy beképzelt arra, hogy anyukád belsős, akkor nem lesz itt semmi probléma. Fő a szerénység és akkor nem gondolnak felvágósnak, mindenki elfogad.
Ez maximum neked lessz érdekes...
de szerintem senki nem fog ezért máshogy nézni rád... egy egyszerű tény és kész. A másik meg, ha valamit nem értesz, csak odamész hozzá és megkérdezed...nemkell magántanár vagy stb..
az en anyukam is a sulinkba tanit, igaz engem nem tanitott soha. en minden elonyet maximalisan kihasznalom annak, hogy ott van. pl: bemegyek hozza kajaert, nala irom meg a hazit, ha elfelejtem, alairatok dolgokat, penzt kerek a bufebe stb.
en is most leszek kilencedikes, es en abszolut baratkoznek veled a leirtak alapjan, mert t0k jo fejnek, es normalisnak tunsz.
eleinte biztos fura lesz, hogy o tanit, de egy ido utan mindenki bele fog torodni.
nekem meg epp az lesz a fura, hogy anya nem lesz ott, ha barmi cink van. :D 14L
Szia
az apukám az iskola igazgató most gondolhatod
15/L
Köszönöm a válaszokat! :)
ma 19:18: Tényleg, ilyenekbe még nem is gondoltam bele :D Tökjóóó:) Amúgy te hogy kopogsz be a tanáriba, mikor anyukádhoz mész, és megkérdezik kit keresel ? Azt mondod, hogy anyut keresem, vagy a nevét mondod? És csak úgy simán bent üldögélsz a tanáriba ? :D
Utolsó: Amelyik suliba megyek majd, ott is oda jár az igazgatónak a gyereke. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!