Nem abnormális megsiratni egy állat halálát, míg egy ember halálát le se szarni?
Azt nem értem, hogy neked ez miért fáj? Te mivel kapsz kevesebbet, ha valaki jobban szereti a kutyáját, mint a szomszéd nénit?
Nekem nincs állatom, de szerintem egyik oldal se nyomorék.
Aki jobban szereti az állatokat az embereknél, nem okoz senkinek kárt vele. Nem késel meg minden szembejövőt, hogy "fúj, ember vagy".
Tegnap olvastam a teletexten,hogy egy idős nénire úgy talált rá a polgármester,hogy a fűtetlen lakásban volt,és a kutyái melléfeküdtek,hogy a nénit a testükkel melengessék. Sajnos az idős hölgy elhunyt. Az állatok önzetlenek és igen,én nem szégyenlem bevallani,hogy jobban szeretem őket,mint a legtöbb embert. Meg kell nézni hogy az emberek milyen elfajzottak. Ugyan,mit szeressek rajtuk? Hogy mindenki átgázol mindenkin? Hogy kegyetlenek? Hogy hiányzik belőlük a TOLERANCIA ? Hogy mindig a más dolgával foglalkoznak,és nem a sajátjukkal?
Mielőtt szóvá tennétek,nem azt mondtam,hogy jobban szeretem őket,mint az embereket,hanem mint a legtöbb embert.
Ha mondanál pár indokot,hogy mit szeressek az embereken,akkor megköszönném. Max. akkor változna meg a véleményem,ha az emberek döntő többsége olyan lenne mint a dalai láma,vagy Teréz anya. És igen,vannak jó emberek is,csak sajnos nagyon kevesen.
A macskámat,kutyámat nem érdekli,hogy van-e diplomám,vagy nincs. Nem érdekli,hogy szép vagyok vagy csúnya. Nem érdekli,hogy gazdag vagyok,vagy szegény. Ők mindentől függetlenül szeretnek,és nem önző érdekből.
Egy hétéves gyereknek hol kéne kezelnie a konfliktust? Mit mondtam volna: papa ne üss meg, mert nekem fáj? Az volt a lényeg. Fájjon. Minden: az ütés, rúgás, a nadrágszíj, a padláson töltött éjszakák...
7. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!