Milyen volt eddig a hétvégétek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 15:38
12/16 anonim válasza:
sz@r. egész héten baromi sokat dolgoztunk párommal, egyáltalán nem volt időnk egymásra, erre ma meg jól összeveszünk, nem szólunk egymáshoz, és ő xboxozik, én meg takarítok, filmet nézek, és kb így telt az egész nap. még jó h nemsokára megyünk bulizni.
13/16 anonim válasza:
Tanultam, jegyzetet készítettem, beadandót írtam napi 8 órában... ehhez gondolom nem kell fűznöm semmit.
14/16 anonim válasza:
5 napja fáj a fejem, ma reggel sem volt ez másképp, kutyát akartam sétáltatni de esélytelen volt, tanulni sem tudtam, a színházat is le kellett mondanom (Mr. és Mrs.), mire kezdődött az előadás persze elmúlt a fejfájásom...
tanultam kicsit meg takarítottam, de olyan fáradt vagyok, hogy 2 órája itt döglök a gép előtt.
katasztrófa.
amúgy milyen pozitívat írt mindenki:D...így szép az élet!
15/16 anonim válasza:
Hazajöttem délelőtt, most megyek mindjárt vissza a koleszba a páromhoz. Már várom. Este mosogatok majd, holnap ruhákat pakolok, takarítok.
Nem rossz a hétvégém, csak nagyon rossz benne, hogy nem tudok egyszerre két helyen lenni.
16/16 anonim válasza:
aludtam sokat, bevásároltam, pizzát ettem, most pedig jól beb*szok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!