Valaki magányosan, egyedül hétvégén?
Én a párommal élek, de ő minden második hétvégén dolgozik. Én ilyenkor elmegyek bevásárolni, kitakarítom a lakást, főzök előre a hétre, elolvasok egy könyvet és kb el is telt a hétvége.
Ez a hétvége mondjuk rohanás lesz, holnap meglátogatom a húgom, az elviszi a szombatot (más városban lakik), vasárnap délelőtt jön át egy barátnőm, mert már egy hónapja nem találkoztunk, délutánra meg beiktattak egy extra énekkari próbát, mert jövő héten nem ér rá a karnagyunk. Úgyhogy igazából most nem is itt kéne ülnöm, hanem rohanni bevásárolni, mert megint éjfélig fogok főzni :S
Most kivételesen szombatra halasztottam a hétvégi bevásárlást. (Egyébként ezt pénteken szoktam) Szombat d.e. takarítás, ebéd főzés. Délután megy a mosógép, közben terigetek, újra töltöm, és tévézek, ha lehet akkor tennisz-meccset keresek.
Vasárnap d.e. szintén főzés. Ebéd után egy kis szunya, majd ha kell vasalok, egyébként olvasok, tévézek, este itt lógok. Ha van kedvem, akkor sétálok egy nagyot, szóval lazára veszem és jól "elvagyok".
Netezek, olvasok, macskázok, kutyázok.
Én elvagyok :)
Én netezek, olvasok, sorozatot nézek, esetleg húgommal játszom valamit.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!