Gonosz vagyok? Miért? :S
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. 2 éve van egy barátnőm, akivel nem olyan gyakran, de azért rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Ennyi idő alatt azonban rájöttem, hogy nem vagyok elég jó hozzá. Van, hogy bunkó vagyok vele (pl. nem hívom vissza, vagy ha elhív vhova, nem megyek el mondvacsinált okokból), de mintha leperegne róla, semmin nem sértődik meg. Azért vagyok vele ilyen, mert egyszerűen nem érzem, hogy egy hullámhosszon lennénk. Ő egyke, és egyedül él az anyukájával (ill. egyetemre jár). Lehet, hogy emiatt, de vhogy ,,vénkisasszony"-típus, meg régimódi, borzalmasan öltözködik, és ez nekem nem szimpatikus. Persze mondom, kedves velem - ezért is van jó adag lelkiismeret-furdalásom -, de egyszerűen nem tudok ráhangolódni, azonosulni a természetével. De nem akarok gonosz lenni... :( Mit csináljak?2012. febr. 7. 19:39
11/14 anonim válasza:
tudod jól, h nem szép dolog, amit csinálsz, ez kezdetnek jó. mi lenne, ha azzal folytatnád, h nem hazudsz neki többé, nem ringatod abban az illúzióban, h barátnők vagytoj, nem hitegeted és nem zsebeled be tőle a kedvességet, ha te nem tudod azt nyújtani felé cserébe. légy korrekt! vénkisasszony? az elmondásaid és a stílusod alapján mindketten max a 20as éveitek elején járhattok, de inkább még annyi sem :)
12/14 anonim válasza:
Szépen fogd magad és mond meg neki, hogy nincs kedved találkozni vele. Vagy ne mondj neki semit, csak ne beszélj vele többet. Igy csak abba az illuzióba ringatod,hogy a barátja vagy és esetleg várja, hogy hívd vagy meglátogasd. Arra gondoltál már, hogy igenis megsértődik, csak megbocsájtja neked, abban a pillanatban, amikor végre méltóztatod visszahívni? Esetleg kedvel téged. Ne haragudj, de ez senkinek nem esne jól. Szerintem neked sem. A kérdésed nem is kérdés.Igen gonosz vagy. Változtass a kapcsolatotokon.
13/14 anonim válasza:
Fogadd el, ő ilyen, szeresd így ahogy van.
14/14 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy akkor minek tartottad vele mostanáig is a kapcsolatot?
Vagy ha beszélgetni jól tudsz vele, ámde szégyellsz vele megjelenni, akkor csak egymásnál találkozzatok. Bár egy idő után lehet, hogy javasol majd valamilyen házon kívüli programot is, szóval lehet, hogy mégiscsak jobb leépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!