Gonosz vagyok? Miért? :S
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. 2 éve van egy barátnőm, akivel nem olyan gyakran, de azért rendszeresen tartjuk a kapcsolatot. Ennyi idő alatt azonban rájöttem, hogy nem vagyok elég jó hozzá. Van, hogy bunkó vagyok vele (pl. nem hívom vissza, vagy ha elhív vhova, nem megyek el mondvacsinált okokból), de mintha leperegne róla, semmin nem sértődik meg. Azért vagyok vele ilyen, mert egyszerűen nem érzem, hogy egy hullámhosszon lennénk. Ő egyke, és egyedül él az anyukájával (ill. egyetemre jár). Lehet, hogy emiatt, de vhogy ,,vénkisasszony"-típus, meg régimódi, borzalmasan öltözködik, és ez nekem nem szimpatikus. Persze mondom, kedves velem - ezért is van jó adag lelkiismeret-furdalásom -, de egyszerűen nem tudok ráhangolódni, azonosulni a természetével. De nem akarok gonosz lenni... :( Mit csináljak?2012. febr. 7. 19:39
1/14 anonim válasza:
De akkor hogyan vagytok ti barátnők?
2/14 anonim válasza:
Ha a barátnőd lenne, elmondanád neki azokat a dolgokat őszintén, ami zavar benne. Igen, szerintem gonosz vagy.
3/14 anonim válasza:
Akkor ne bántsd, mert nem érdemli meg. Közöld vele, hogy nem szeretnéd a társaságát. Így leszel a legkorrektebb.
4/14 anonim válasza:
Nem vagy gonosz, csak nem illetek egymáshoz, nem is a barátnőd igazán.
5/14 anonim válasza:
egyszerüen nem a barátnöd. ezb nálad csak egy szó. csak sajnálatbol vagy vele. ebben biztos vagyok. a barátnö attol barátnö hogy hasonloak vagytok,ugyanazt gondoljátok a dolgokrol és imádtok egymással lenni. attol hogy kedves veled még nem a bnöd...
6/14 anonim válasza:
nem gonosz vagy hanem egy felszínes liba...
ha zavar a stílusa, öltözködése, miért nem adsz neki tanácsokat? ha meg nem akar változni és nem tudod elviselni a természetét, minek vagy vele?
ja, hogy jólesik, hogy legalább ő törődik veled? ez kihasználás...
7/14 A kérdező kommentje:
Na jó, azért nem ilyen egyoldalú a dolog. Sokat segítettem már neki sulis dolgokban (nem egy suliba járunk amúgy), az meg, hogy kedves velem, inkább csak lelkiismeret-furdalást okoz már. :S Igazából jól kijövünk, jót tudunk beszélgetni, de nekem a barátság azért más. Kb. munkatársnak, jó kolléganőnek tudnám elképzelni. Ja és nem tartom magam vagánynak vagy hasonló, a vénkisasszony-hasonlatot nem azért használtam, mert p... vagyok (sok fiatalabb lánnyal ellentétben szűz vagyok). Egyszerűen bánt a dolog, az egész, és változtatni kell rajta vhogy. Már a szándék is több kezdetnek, mint a semmi... :(
2012. febr. 7. 20:00
8/14 A kérdező kommentje:
Ja és én is úgy érzem, hogy nem a barátnőm... :S
2012. febr. 7. 20:01
9/14 A kérdező kommentje:
Pontosabban én nem vagyok a bnője.
2012. febr. 7. 20:01
10/14 anonim válasza:
akkor meg koptasd le (de finoman) és keress magadhoz illő barátnőket, mert ő se érdemli meg hogy hazudozzál neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!