Elhagytam a személyit, bérletet, diákot mindent valaki segítsen NAGYON SÜRGŐS?
Figyelt kérdés
Buszon hagytam el és nagy szrban vagyok. Mit tehetnék? Van esély rá, hogy visszatalál valahogy hozzám??? Ilyenkor mi a teendő? Ennyire idióta is csak én lehetek .2012. febr. 6. 15:12
1/20 anonim válasza:
Hívd fel a buszos társaságot és jelentsd be! Mondd el melyik járatok utaztál stb.
2/20 anonim válasza:
Be kell jelenteni a rendőrségen, hogy eltűnt nehogy az adataiddal vissza éljen valaki. Ha normális ember találta meg, akkor vissza juttatja hozzád, vagy leadja a Bkv-nak. Ha nem mindenből újat kell igényelni.
3/20 anonim válasza:
jelentsd be a rendőrségen, és hívd fel a társaságot, amivel utaztál. vannak még csodák, előfordul, h az utasok megtalálják és odaadják a vezetőnek vagy a vezető találja meg a műszakvégi takarításkor. ilyenkor megy a talált tárgyak osztályára (igen, még mindig van ilyen:))
4/20 A kérdező kommentje:
Megvártam a következő buszokat és azt mondta a sofőr, hogy az a buszt amin én ültem már ma nem megy többet és azt mondta majd szól a takarítónak nézzen szét. Nagyon reménykedem. Egéybként a visszaélés alatt mit értetek? Miket csinálhatnak így ? Amúgy mennyibe kerül az új diák/személyi? :S Annyira seggfj vagyok eddig soha nem hagytam el semmit erre most minden egyszerre...
2012. febr. 6. 16:02
5/20 A kérdező kommentje:
Szóval ezek vannak benne > személyi igazolvány, diákigazolvány, bérletváltó kártya és a havi bérlet. :/
2012. febr. 6. 16:05
6/20 anonim válasza:
Szerintem a személyi és a diák pár ezer forint. A bérletet tudod mennyiért vetted. Visszaélni: pl. valakit megbüntetnek, a Te személyidet adja oda, vesz egy előfizetéses telefont a nevedre, stb...
7/20 A kérdező kommentje:
Légyszi szurkoljatok, hogy meglegyen ezentúl hatszor is megnézem hogy ott van e a zsebemben. ://
2012. febr. 6. 16:10
8/20 anonim válasza:
Hívd fel a buszos társaságot, már tudnak róla, hacsak vki el nem tette zsebre. A buszos is végignézi a buszt, minden forduló előtt ill. a végén is.
9/20 A kérdező kommentje:
rendben
2012. febr. 6. 16:12
10/20 anonim válasza:
Igen, a buszvállalot kell felekresni. Rendőrségen nem kell bejelenteni, mert csak akkor foglalkoznak vele, ha ellopták volna. Egyéb esetben csak az okmányhivatalnál kell jelentened, ha nem lesz meg idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!