Jól döntöttem, hogy elhagytam, úgyérzem, de vissza könyörgi magát, és akkor milesz?!
Egyet jegyezz meg jól! A szeret azt jelenti, hogy nem úgy szeretsz valakit, ahogy neked jó, hanem ahogy NEKI jó.
Neked jó volt, ahogy ő szeretett? Nem.
Nincs miről beszélni, ő nem foglalkozott azzal, te mit szeretnél.
Ezen kívül a szeretet azt is jelenti, hogy olyannak szeretsz valakit, amilyen. Te nem szereted őt munkamániásnak, pedig az. Nem bújhat ki a bőréből.
Nem illetek össze, és jobb, ha nem kínozzátok tovább egymást.
De próbáltam, de ő mindig azt mondja: "Ő nem átlagéletet él..."
Most is elment 3 napra dolgozni,mikor hazajöttek 4.nap hajnalba otthon aludt, este 10kor esett le hozzám, aludt, reggel 8-kor elment. Meg volt beszélve, hogy du. 3tól velem lesz, bepótoljuk ezt a 3 napot, erre felhívott, hogy neki a limuzint meg kell csinálni, de menyjek hozzájuk mindenképp mert segíttenem kéne anyukájáéknak.Oké, bementem, mondta, hogy mire mi végzünk ő is végez.Végeztünk kb. 4-re, akkor hívták, hogy el kell mennie lepakolni egy autót, mondta, hogy mindjárt jön és velem lesz. Hazajött, se puszi se pá, mondta,hogy most elmegy ide-meg oda, hazajött 8kor, addig ott ültem náluk és még le kellett töltenie 1-2 zenét,mert mára kellett az illetőnek, mondtam, hogy legkésőbb 9re szeretnék itthon lenni, erre 10kor még ott pezsgőztem a szüleivel,mert őneki dolga volt. Közöltem vele, hogy kár volt bejönnöm ezért 3kor hozzád, ami szerintme jogos volt. Leértünk este 10 re hozzánk, aludtunk, reggel 7kor meg itthagyott,hogy őneki mennie kell dolgozni (rendes munkahelye nincs,mert suliba jár, ilyenkor nyáron van nyárimelója, fesztiválokat csinálnak (mint pl. Sziget, stb.) meg otthon az autószerelő műhelyükbe segítt). Én ezt megértem, de nekem nem elég az, hogy összejárunk aludni. És nem ez volt az első eset, hogy bementem hozzá és a tesójával, anyukájával,mamájával voltam,mert ő ide-oda ment, holott megígérte, hogy nincs dolga, velem lesz.
szia!
Szánalomból ne fogadd vissza.
Ha úgy érzed, hogy a Te céljiad és az övé nem egyeznek, és szerelemmel már nem tudod szeretni, akkor inkább ne kezdjétek újra, mert mindketten szenvedni fogtok.
A komment megírásának időpontja: ma 10:10
Ezzel a példáddal is csak azt erősitetted meg,hogy nem illetek össze!!Más az élet ritmusotok!Ő egy pörgösebb ember,Te meg egy nyugodtabb,romantikusabb alkat!Ha visszafogadnád,késöbb ha pl. gyerek lenne még nagyobb konfliktusok lennének,hogy egyedül csinálsz mindent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!