Én hathonapos terhes vagyok. A párom Londonban kapott állást. Teljesen kikészültem pedig tudom hogy értünk csinálja teljesen elhagytam magam van egy 7 éves kis fiam is mit tegyek hogy jobb legyen? Ezzel a páromat is kiboritom.
Szerintem orulj neki. Gondolom sokkal jobb penzt kap ott mint Mo-on. Mennyi idore megy? London nem a vilag vege, ti is kimehetnetek plane hogy ugyis otthon leszel a babaval. Akar a nagyfiad jarhatna ott suliba es tanulna angolul. Ne szukulj be Mo-ra marcsak a gyerekeid miatt sem. Szedd ossze magad es orulj hogy tuti munkara megy. Mennyien vannak akik csak ugy belevagnak vakvilagba semmire. Ezt a lehetoseget ki kell hasznalni.
Sok sikert!
Nem ugyanaz, de!!!
Az én férjem Írországba jött ki a nagy semmire szerencsét próbálni, 1 éves fiammal otthon hagyva engem. Anyuhoz költöztünk, hogy talpon maradjunk. 8 kemény hónapig nem láttuk egymást, a gyerekem közben megtanult járni, meg csomót fejlődött, az apja mindezt csak msn-en látta, a szívem szakadt meg. 8 hónap után végre volt neki annyi félretett pénze,hogy kihozott minket, azóta is kint vagyunk.Neki 8 órás bejeletett fix állása van, én kapom a családtámogatást(otthoni ötszöröse), és ma már egy 3 szobás lakásban élünk, vígan elvagyunk. Otthon éheztünk, már csak azt néztük, a Kicsinek legyen mit ennie..:(
A lényeg amit írtál te is , ne csüggedj, nézz előre, hidd el sokkal sokkal jobb lesz később. Addig pár síráson, idegen túl leszel, de gondolj arra, hogy mindkét gyerekednek jó lesz! Akár kimentek utána, akár csak addig marad a párod, amíg össze nem szedi magát, megéri. Nehéz így hogy kismama vagy, sokkal sokkal, de ne hagyd el magad!
az én párom most Németben van,és nekem is rossz hogy nincs velünk,neki pláne,imádja a lányát,le fog maradni dolgokról.De én ezt ugy fogom fel,hogy muszáj.
Muszáj,hogy lehessen saját lakásunk itthon,vagy lehessen életünk kinnt.Itthoni pénzből sose jutnánk egyről a kettőre,10 év alatt sem sikerült,ugyhogy jószívvel engedtem ki.
Ne haragudj, de nem ertelek! Ugy irod le a kerdesedet, mintha elhagyott volna a parod benneteket, pl. terhesen ott maradtal egyedul. Vagy mintha gyogyithatatlan beteg lennel.
En a helyedben orulnek, hogy jo allasa, jo fizetese lett es anyagilag konnyebben fogunk elni.
A 7 eves megy a suliba, van napkozi delutan 4 oraig, te pedig otthon leszel a kicsivel! Mi a problema???
Orulj, hogy osszejott a kinti melo a parodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!