Én hathonapos terhes vagyok. A párom Londonban kapott állást. Teljesen kikészültem pedig tudom hogy értünk csinálja teljesen elhagytam magam van egy 7 éves kis fiam is mit tegyek hogy jobb legyen? Ezzel a páromat is kiboritom.
tudom, hogy nem errol szolt a kerdes, de ti ugyanabban az angliaban lakotok mint en? merthogy abban a londonban ahol en elek, ott rengeteg a csaladi potlek, ingyenes az orvosi ellatas, az iskola az ovoda es a college is. azert mert ti is azok a hulye magyarokhoz tartoztok, akik hazajarnak fogorvoshoz, meg fogamzasgatlot feliratni, holott angliaban ingyen van, foleg ha van gyereked, vagy dolgozol, ugyebar a working tax crediten keresztul peldaul.
szoval biztos hogy ugyanarrol a helyrol beszelunk, mert ha van egy kis eszed, es utana nezel a dolgoknak akkor igenis kolbaszbol van a kerites, ne beszeljetek mar hulyesegeket.
ma 15:00
Én írtam,hogy mennyi albérletet fizetek.
Abban igazad van,hogy az iskola,(ha nem magán iskola) és a College ingyen van.A fiam iskolás,így van képem róla.A családi pótlék 1 gyerekre havonta 80 font(ha átszámítjuk dupla mint otthon,de itt mindennek más az ára,és ezért nem szabad átszámolgatni.Az óvoda nincs ingyen,maximum 2 órát kapsz ingyen a többiért fizetni kell.Sok angol is inkább ezért fizet,hogy valaki vigyázzon a gyermekre amíg dolgoznak,mert így jobban megéri nekik,vagy csak az egyik szülő dolgozik.Az orvosi ellátás ingyen van,persze ehhez dolgozni is kell,hogy tud fizetni a biztosítást..
Én nem panaszkodom,hogy milyen drága vagy nehéz,mert mi választottuk ezt az országot..De azért nem olyan könnyű itt sem...Mindennek ára van.Én nem is vagyok hajlandó egy lakásban több idegent kerülgetni,és osztozkodni..
Kérdezőnek..Még nem dől össze a világ mert a férjed külföldön dolgozik.Anglia nem a világ vége,akár havonta is haza járhat...De most akármennyire el vagy keseredve,gondolj arra,hogy anyagilag talán jobb lesz..
tegnap 15:00!
Hol van Londonban ingyen fogászat? Meg tudod írni? Köszi.
Utolso valaszolo!
A fogaszat nem ingyenes Londonban, azt a fogamzasgatlora irta a 15-os valaszolo.
De ha keves a beveteled, akkor a fogaszat is ingyenes. Vagy ha terhes vagy.
Mindennek viszont szemelyesen, neked kell utana jarnod, azt a sok lehetoseget nem lehet leirni ket mondatban ami kint van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!