Szerintetek? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van a suliba egy hülye 8.-os és nem hagy békén. Megakar "verni" bár nemfélek tőle mert százszor erősebb vagyok nála. Azt mondta hogy ha egyedül vagyok akkor a szám kicsi de ha közösségbe akkor nagy. Attól félek hogy oda jönnek hozzám vagy öten mikor egyedül leszek és nem hagynak békén. Mit csináljak??2012. febr. 5. 11:28
1/3 bánomisén válasza:
Például ne a Tudomány topikba írj az iskolai konfliktusaidról.
Miért félsz, ha százszor erősebb vagy nála? Ne félj. Ha meg félsz, akkor ne járkálj egyedül, mindig legyen melletted egy barátod, vagy rokonod.
2/3 A kérdező kommentje:
Nemtudtam hogy hova írjam...majd máskor nemide fogom írni. Majd megpróbálok nemegyedül lenni. De annak a nyominak is csak facebookon nagy a szája-.-
köszii a választ:)
2012. febr. 5. 11:42
3/3 Mirk válasza:
Verd meg és vége a problémának.
De ha nem félsz tőle nem tudom miért a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!