Nekem furcsa, de mostanság (1-2 éve) egyre gyakoribb, hogy fiatalok halnak meg, alig hallok olyat, hogy idős ember halna meg nyugodtan, békében, hanem a fiatalok és olyan tragikusan, hirtelen, minden előjel nélkül is, vagy betegségben! (20-30-40) évesek. Nektek mi a tapasztalatotok? Mert ez egyre elkeserítőbb :(
2012. febr. 3. 00:00
1/7 anonim válasza:
Én nem sok hozzátartozóm veszítettem el korábban. Legelőször és legutoljára 98-ban nagyapámat. Most viszont 2 hónap alatt egy nagybácsi és egy nagynéni.67 és 63 évesek voltak.
2012. febr. 3. 00:18
2/7 A kérdező kommentje:
Hmm...érdekes, én nagyimat&nagypapámat ugyanígy 2 hónap leforgása alatt veszítettem el, és utána szinte sorozatosan jött a sok rossz :( és még jön is!
Neked ne legyenek hasonló tapasztalataid!
2012. febr. 3. 00:36
3/7 anonim válasza:
Tavaly december elején meghalt apukám autóbalesetben, pár nappal karácsony előtt pedig a nagymamám. Képzelheted, milyen volt az "ünnep"...
2012. febr. 3. 07:08
4/7 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy sokkal több fiatal halna meg mostanság, mint egyébként.....Viszont, hogy a baj sorozatban jön, arról nekem is van tapasztalatom. 2 éve pont ezen a napon elpusztult a 12 éves kutyám, akit imádtam és ráadásul a születésnapomon történt. Júliusban meghalt nagyapám. Augusztusban már anyuért izgulhattam, volt egy életmentő műtéte, 1 hónapig volt kórházban, azt hittem nem fogja túlélni. Tavaly szeptemberben meghalt mamám is. 1,5 év leforgása alatt amennyi baj
ért....ezeket még leszámítva......rengeteg. Ki se lábaltam az egyikből, jött egy másik. Most pár hónapja nyugi van, remélem vége szakadt ennek a sorozatnak, de kíváncsian várom mi jön még....
2012. febr. 3. 07:44
5/7 anonim válasza:
Egyik sógornőm 4 éve autóbalesetben, apósom 3 éve, nagyapám 2 éve, másik sógornőm 1 éve...
2012. febr. 3. 09:53
6/7 anonim válasza:
Nekem anyukám, 4 hónapja. De szerintem tévedsz, csak a látszat az, hogy a fiatalok halnak meg gyakrabban, az iugazság az lehet, hogy ha egy öreg ember hal meg, arról nem nagyon hallasz, mert természetes dolog.
2012. febr. 3. 11:13
7/7 Tom Benko válasza:
Egyrészt az öregek halálának nincsen hírértéke, ezért lassabban szerzel tudomást róla. Másrészt a fiatalság egyre eszetlenebbül él. Egyébként érdemes halálozási statisztikákat nézegetni, nagy változások nincsenek benne, egyenletesen emelkedik a várható élettartam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!