Tényleg ennyire csaló ez a MesterKiadó KFT?
Figyelt kérdés
Én Romániában élek, és itt is van egy fiókjuk, megkaptam az első bemutatócsomagot, egy napra rá le is mondtam azonnal, a nő azt mondta hogy oké, nem küldenek többet csak fizessem ki a bemutató csomagot(Azt ki is fizettem rögtön kézhez kapáskor, csak még nem érkezett meg) Szerintetek továbbra is fogják küldözgetni? 1 napon belül lemondtam... és egyébként kiskorú vagyok..2012. jan. 31. 15:21
11/12 anonim válasza:
Ha vigyázol, hogy időben lemondd, akkor nem küldenek többet.Természetesen, ha a csekken befizetted a megrendelés összegét, akkor azt tudomásul veszik, ha később is ér oda.
Nem csalnak, csak de gyorsnak kell lenned, ha bármi problémád van a csomaggal, vagy le akarod mondani.
12/12 anonim válasza:
A Te helyedben azért mindenképpen írásban is megerősíteném a lemondást. Tudod, a szó elszáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!