Autókereskedők mindenkit hülyének néznek?
Ezeket nem neppernek hívják véletlenül? :)
Azt verik át, akit át lehet. 2 hete elmentem megnézni egy '58-as veterán mocit, forgalmival, állítólag mindene eredeti, 90%-ig restaurálva, olcsó pénzért. Már gyanús volt, de elmentem megnézni, mert csak 20 km.
Mit láttam? Egy 4 motorból összerakott gépet, úgyhogy el is köszöntem, nem ajánlottam árat, mert csak megsértődött volna.
Az elmélet ott dől meg, hogy az a fostalicska, amit a kereskedő árul, nem sokkal azelőtt valaki szerint a világ legjobb, legmegkíméltebb autója volt, csak aztán el kellett adni, nagyobbra/kisebbre cserélni, és mivel a kutyának nem kellett, odaadta annak a piszok kereskedőnek, mert ő, másokkal ellentétben még pénzt is adott érte. Aztán most persze drágábban árulja, de ez egy ilyen világ, a bolt se annyiért adja a kenyeret, amennyiért a péktől kapja.
Szóval ha holnap eladnád az autódnád, ami kisebb-nagyobb hibáktól eltekintve nagyon kiváló (szerinted), és neadjisten pont egy kereskedő venné meg, mert mástól még egy érdeklődő telefont se kaptál, akkor elhajtod vagy odaadod neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!