Autókereskedők mindenkit hülyének néznek?
1: Autómnak,(1.5 dci) motorhibája volt,becseréltük egy kisteherre,ami pár kisebb javítástól eltekintve,(hozzáteszem,a kereskedő tájékoztatott róla) tökéletes állapotban volt. 1 hétre a motorhibásat megvették. Jó áron el tudta adni. Mivel a hiba olyan 400 ezer körüli összeget kóstált volna,és a kocsi 600 ezret ért,szerintem a vevőt erről nem tájékoztatták,mert akkor még mindig ott állna a kocsi.
2: Saját szememmel láttam,egy öreg Merci már két éve állt egyik ház udvarán. Páran megtolták,beindult,lemosták,úgy ahogy volt irány egy biztos hely,ahol vizsgát is kapott. Úgy ,ahogy volt! A kutya nem nyúlt hozzá. 3 nap múlva kint állt a keribe,350 ért,friss vizsgával. El is vitték.
3: Ismerős kasznis dolgozott kereskedőnek. A küszöbbe rongyokat tömködtek,gitt,alvázvédő,stb..
Mindazonáltal: Vannak kivételek,és vannak jó autók. Bevinném az én autómat,amibe van 43 ezer km,és öt éves,amit a kereskedő nem tekerne le,valaki meglátná,elhinné hogy abba tényleg annyi km van? Nem. Azt hinné,át akarják verni. Pedig nem. Én már háznál is vettem xar kocsit. Mindenki el akarja adni,amije van. Van aki ezt pofátlanul teszi,de ki lehet fogni jó autót.
Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!