Tényleg ennyire csaló ez a MesterKiadó KFT?
Figyelt kérdés
Én Romániában élek, és itt is van egy fiókjuk, megkaptam az első bemutatócsomagot, egy napra rá le is mondtam azonnal, a nő azt mondta hogy oké, nem küldenek többet csak fizessem ki a bemutató csomagot(Azt ki is fizettem rögtön kézhez kapáskor, csak még nem érkezett meg) Szerintetek továbbra is fogják küldözgetni? 1 napon belül lemondtam... és egyébként kiskorú vagyok..2012. jan. 31. 15:21
1/12 anonim válasza:
Háát.. ne fizesd ki.. mit tudnak csinálni?
Én még meg se köszönöm a bemutató csomagot.
2/12 A kérdező kommentje:
Rosszul magyaráztam... :) kaptam egy reklámot, onnan megrendeltem ezt a bemutató csomagot, le is küldték, fizettem is, csak a tegnap este fizettem, és ma reggel mondtam le, szóval ők még nem tudják hogy fizettem. Nha de ők azt mondták hogy oké, nem fognak több csomagot küldeni, betartottam a 8 napos lemondási határidőt. És a kérdés az hogy ők betartják a szavukat h ne küldjenek több csomagot? mert az elsőt is csak a szótár gépért rendeltem.... :P
2012. jan. 31. 15:34
3/12 Andizsuzsi válasza:
Miért lenne csaló? Te rendeltél valamit, ők megküldték. A többit lemondtad, ők elfogadták a lemondást. Hol itt a probléma?
4/12 anonim válasza:
HOL van itt a csalás? Te megrendeltél valamit, kifizetted, a továbbiakat lemondtad, ök meg azt mondták, hogy rendben. Ebben semmi csalás sincs, ez a normális elintézés.
5/12 anonim válasza:
Csak arra ügyelj, hogy tudd bizonyítani a lemondás tényét.
Pl elküldött elemek e-mail esetén, stb...
6/12 A kérdező kommentje:
Igen igen, elvileg minden oké, csak voltak olyanok akik megrendelték, aztán lemondták, ők is mondták hogy nem küldik tovább, és az istenért sem akarták befelyezni a csomag küldözgetést, meg a hatalmas számlákat... (bár azt nem tudom hogy ők is a 8 napos határidőn belül mondták e le). Minden esetre nagyon szépen köszönök minden választ, és várom a további tapasztalatokat. :)
2012. jan. 31. 16:01
7/12 A kérdező kommentje:
telefonon mondtam le :) Kérte az ügyfélkódot, én bemondtam, ő erre a nevemet, mondta a bemutató csomagot fizessem ki, kifizettem, ő erre akkor nem küldünk több csomagot. remélem ez így jó lesz :)
2012. jan. 31. 16:04
8/12 anonim válasza:
Ha netán küldenének másik csomagot, akkor meg egyszerüen rá kell irni, hogy megtagadod az átvételt és ezzel el van intézve, a nem átvett és visszakülödtt küldeményt nem kell kifizetni.
9/12 A kérdező kommentje:
csak az a helyzet hogy ezek ilyenkor sunyizni szoktak, és csak visszaküldik számlástól, meg még valami behalytókat is rádszabaditanak, azok meg fenyegetik az embert....
2012. jan. 31. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!