Megbízhatóak-e a diákmatricát árulók? A diakmatrica10.11@freemail.hu biztos csaló! Utánvéttel feladja az üres borítékot, így a semmiért fizetsz!
Meggyőző volt, engem siekrült átvernie. Vigyázzatok! A véleményét idézem: "Csináld meg te is az emberekkel:) ennél jobb megélhetés nincs a világon, ugye rendőrségre nem mehetsz az üggyel mert nem épp legális dolgot vásároltál, ja és igen ez egy jó lecke, én a legjobb barátaimban sem bízom meg. Minden jót!
Üdv.: "Bánfai József""
Hát, az agyam száll el. Mindig is voltak, és lesznek hiszékeny emberek. Bedőltél, de saját kárán tanul az ember. Mi, hétköznapi kisemberek nem vagyunk olyan fifikásak, hogy legális kiskapukat találjunk. De azért ez valahol mégis pofátlanság. Mert azért egy diákmatrica közel sem olyan, mint egy rokkantsági igazolás, vagy mi a fene a neve, Tudod, a parkoláshoz. Azért ott egy makk egészséges ember él vissza azzal, hogy az emberekben van empátia a mozgássérültek felé. A diákot meg azért egy életkor után úgysem lehetne használni. Ez még mindig kisebb sumákság, mint a notórius bliccelés.
Sajnálom, hogy így jártál, ilyet és ehhez hasonlót bárki kitalálhat, csak hajlékony gerinc, és egy jó adag jellemtelenség kell hozzá.
Ugyan így jártam én is, de sajnos csak akkor kerestem rá erre az email címre (diakmatrica10.11@freemail.hu) a neten miután átvettem az üres borítékot... VIGYÁZZATOK VELE!
Nekem egyébként Gál Sándor néven küldte Szeghalom Kinizsi utca 6.ból.
Nem azért írtam le hogy bárki sajnáljon, csak jó tanács az olyan naív hülyéknek mint én vagyok.
üdv
matricakozep11.12@citromail.hu is szintén csaló. Bár ez a 2 személy egy és ugyanaz, tekintve hogy szintél Gál Sándor néven (Szeghalom, stb stb) néven küldözgeti a leveleit.
Nem tartom kizártnak, hogy több néven is fut, magyarul több módszerrel/névvel is átveri az embereket. Már sikerült felvennem a kapcsolatot pár személlyel akit eddig megkárosított, de ha van köztetek olyan akit szintén átvert, az kérem keressen meg e-mailben és segítsen néhány részlettel. Minden apróság számít! Hol adták fel a levelet, stb. Mert pl. le merném fogadni, hogy a Szeghalmi címzés ellenére a feladás helye Budapest lesz. :)
Felvettem a kapcsolatot az "eredeti" Gál Sándorral, illetve nejével, ők sem igazán örülnek amiért valaki az ő nevében követ el csalásokat. Ha szükséges ők is megteszik a kellő jogi lépéseket, és ellenük nem lehet kifogás, mivel ők semmit sem követtek el.
Egyébként elárulom, hogy hamarosan meglesz az emberünk. :)
Sziasztok!
Akinek esetleg kellene idei 2012/13 érvényes középsulis matrica, az írjon nekem privátban kleotheone@gmail.com címre. Bp-en van mód személyes átvételre!!! Nem csalás, 100% eredeti,sorszámozott; nem leszedett,nem nyomtatott. 9500 Ft-ért fixen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!