Elfogadják így a diákmatricát a diákomon?
nem
mivel új suli,uj diák...és ugye az érvényesitőn rajta a suli nevének röviditése
ha szerencséd van nem veszik észre
ha észreveszik nem csak megbüntetnek hanem fel is jelenthetnek okirathamisitásért,ami kicsit súlyosabb mint a párezres büntetés
Nézik a matricát, nekem a vonaton ma elkérte, és összenézte hogy a SZE matrica tényleg Széchenyi I. Egyetem feliratos diákon van-e.
Ráadásul sorszám is van a matricán, amiről tudják kinek adták ki, ő meg bukik veled együtt.
Ez okirathamisítás, és közokirattal való visszaélés, nem ér annyit szerintem.
az előttem szólók jól összefoglalták a lényeget, de nekem még soha nem nézték azt, hogy a matricán milyen sulinak a neve van.
lehet, hogy magyarázkodhatnék, ha megnéznék, mert az Óbudai Egyetemre járok, de mikor felvettek, akkor még BMF volt, a diákomon is Budapesti Műszaki Főiskola szerepel, pár féléve viszont a matricán már OE rövidítés van.
nem tudom mennyire tájékozottak az ellenőrök az ilyen névváltoztatások terén... remélem nem lesz ebből gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!