Miért fújják föl ennyire a holokausztot?
Mi a gimiben több órán át vettük a holokausztot, és a nácik kegyetlenségét, viszont a világháború után németek millióinak kitelepítéséről/megöléséről kelet-Európában alig egy mondat volt a tankönyvben. Pedig legalább annyira durva volt, sőt... Mikor pl Königsbergből gyalogoltatták őket Berlinig... Pedig nem az egész nép volt a hibás, csak a nácik.
Aki még nem nagyon olvasott a témában, annak ajánlom ezt: [link]
előtte:
utána:
Képzeld nekem sok orosz zsidó ősöm van, akit Sztálin parancsára nyírtak ki. Csak azért mert zsidók voltak.
Erről csak a hazánkban beszélnek itt nem. Egyszerű munkás és értelmiségik voltak ők, mégis kivégezték őket. Sztálin is utálta a zsidókat. Csak ez el van titkolva sajnos.
Sztálin és Hitler utálta legjobban a zsidókat.
Tetszettek volna a németek nem megválasztani Hitlert, és nem kitartani mellette a végsőkig.
hát ez elég szar szöveg netán zsidó vagy?
vagy csak rasszista mert ezzel a németeket el ítélted honnan tudták volna a németek hogy 1932ben hogy át veszi Hindenburg helyét is és diktatúrát vezetbe és háborút csinál, és akkor erős volt a nacionalizmus és amit hírdetett tetszett a németeknek,és vissza akartak vágni az 1. vh. miatt ha lenne nálunk egy nacionalista vezető mellé állnék persze ne olyan legyen mint hitler de ha a magyar érdekeket nézi és végre tesz a cigány bűnözés ellen és nem engedi a meg maradt magyar gyárak bezrását és ha nem is revíziót de autonómiát harcoljon ki a határontúli magyarságnak. bocs az offért
Én értem a kérdezőt, ha az egyik nép fontos, akkor legyen a másik is az, akkor arról is írjanak oldalakat, azok mennyit szenvedtek, vagy egyikről sem. így lenne normális szerintem is.
PErsze hogy nem az egész nép a hibás, akárhol lehetett volna olyan vezető, mint Hitler, az emberek nagy része követte volna, volt is ilyen pszichológiai műsor, ami az emberi viselkedésről szólt, hogy mennyire engedelmes az emberek nagy része a hatalomnak. szóval az tökjó kifogás, hogy más nép különb lett volna, mert nem.
Ez komoly kérdés? Felfújni? Ipari méretekben és hatékonysággal irtották az embereket, mint addig és azóta soha.
A kettő nem zárja ki egymást.
A Szolyvai magyar haláltáborról tudsz-e? Kb. 100000-200000 magyart mészároltak le ott az ukránok és oroszok.
Az 2vh előtti magyarellenes népirtásokat le sem írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!