Miert van ilyen sok ember aki nem tud helyesen irni?
koszi 12-es ;) turorudinak fontosabb a sajat igazanak bizonygatasa mint egyszeruen valaszolni egy kerdesre es tovabb alni mashova..
Sorry turorudi how many languages do you speak as well I speak hungarian?
Te 12-es. Te olvastad ezt a kérdést?? Ki kötött kibe?
Eszem ágába' nem lett volna, hogy megemlítsem a vesszők meg ékezetek hiányát, ha nem épp mások helyesírásán szörnyülködik a kérdező. Amit én is észre szoktam venni, de csak akkor teszem szóvá, ha nyomós okot adnak rá.
Nem azért, de túrórudinak tök igaza van. Ha valaki helyesírást kritizál, akkor ne vétsen már 4 mondatban 5 vesszőhibát...
(Nem az ékezetekkel van a legnagyobb gond.)
Kedves kérdező, az állni szó kettő "l" betűvel írandó. Ezt végképp ne fogjuk a billentyűzetre. :)
Semmilyen idegen nyelvet nem beszélek jól, épp ezért nem is szokásom belekötni általam gyengén ismert nyelvek helyesírásába. Neked is ezt javasolnám a legnagyobb jóindulattal. :)
Szerintem ahhoz képest, hogy a kérdezőnek ez tanult nyelve, egész jól ír. Ha meg nem állította át a billentyűzetet, az más kérdés, sokan gondban lennénk vele.
Persze ha mondjuk nem lenne tökéletes az angolom (mint ahogy nem is az), akkor egyrészt nehéz lenne megítélnem, hogy helytelenül írnak-e egy ottani fórumba, és merészség lenne még szóvá is tennem. :) Le a kalappal hogy mégis feltetted, és amúgy a kérdés jogos.
Egyébként megkérdezhetem, mióta tanulsz magyarul és miért kezdted el?
Szerintem is egész jól ír. Ha az lett volna a kérdése, hogy mi a véleményünk a nyelvtudásáról, valószínűleg azt válaszoltam volna, hogy szeretnék én is így beszélni pár idegen nyelven.
De azért nyelvleckét tartania, pláne ebben a stílusban, minimum pimaszság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!