Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fog változni...

Takacsek kérdése:

Szerintetek meg fog változni még a éleményem?

Figyelt kérdés
kb 13-14 évesen eldöntöttem hogy szeretnék egy tetoválást a hátamra, és a 2 kutyám nevét rakatnám a hátamra. anyámék azt mondták hogy ne csináljam mert meg fog változni a véleményem. most hogy 16 éves vok és még mindig ezt meg akarom csináltatni szerintetek még lehet hogy meg fog változni a véleményem és mégse fog kelleni? vagy ha most felrakatom akkor meg fogom bánni később? 16/f
2012. jan. 23. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
az attól függ, mi a neve a kutyáidnak. Például ha Józsi és Pisti, akkor hülyén jönne ki, ha ezeket tetováltatnád magadra.
2012. jan. 23. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:
nem hanem az hogy: Démon, Mackó
2012. jan. 23. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
két év alatt, főleg ebben a korban nem feltétlenül változik meg a véleményed erről, abban mérlegelj, hogy 5-10-15 év múlva mit gondolhatsz erről. egyébként nincs garancia szerintem arra, hogy megváltozik, vagy ellenkezőleg, hogy nem fog megváltozni. várj még vele mindenképpen, amíg 18 leszel, és ha akkor is szeretnéd annyira, hogy tényleg megcsináltasd, akkor szerintem csak nyugodtan :)
2012. jan. 23. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!