Mit csináljak? Bamba vagyok de meg szeretnék változni :/
szóval,egyszerűen annyira figyelmetlen vagyok,hogy ha mondanak nekem valamit,pl vegyem elő azt a könyvet,képes vagyok percekig állni a polc előtt,mert nem veszem észre,hogy ott van a könyv velem szemben
és ez annyira kínos,egy csomószor leégetem magam ilyenekkel:(
emlékszem,egyszer még alsóba,technikán csináltunk valamit,amihez hurkapálcika kellett és kérdeztem a tanártól,hogy vehetek még hurkapálcát? erre mondta,hogy igen,és mondta,hogy ott van a mittomén hol,és odamentem a polchoz,ahol a játékok voltak,és néztem magam elé,hogy a játékok között hol a p.csába van hurkapálca? o.O
és a többiek már ordibáltak,hogy ott van mellettem,erre észrevettem,hogy mellettem a padon volt
és persze akkoris mindenki kiröhögött
de egyszerűen nem tudok koncentrálni ilyen kis apróságokra,a boltban is múltkor elkezdtem keresni a tejtermékek között a hajfestéket -.-
mit tehetnék ez ellen?
13l
Zavarodottság, szórakozottság inkább, mint bambaság.
Egyébként amire akarsz, arra tudsz koncentrálni?
Ha akarsz írhatsz privit.
Ezzel én is így vagyok. Bamba vagyok, néha nevetek rajta, de sokszor kínos. Alapvetően álmodozónak születtem, sokat agyalok. Az a baj, hogy néha annyira összpontosítok másra, hogy nem vagyok a jelenben.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!