Mit csináljak, ha idegen autó járó motorral a ház előtt áll?
Én pedig azt javaslom, hogy ne szerezzen be gázsprayt, megy a boltba és mivel félős nála van a spray. Én megyek mögötte, gondolkodom, hogy kell e tojás. Ő minden ok nélkül ráparázik, hogy követem és meg akarom erőszakolni vagy ellopni a gyerekét és lefúj.
Reális. Aki ennyire fél és gyenge idegzetű, a pánikban sosem fog reális döntést hozni vagy racionálisan gondolkozni.
A félelem rossz tanácsadó. Egy ilyen ember, mint a kérdező, kérdezés nélkül arconfúj (még, jó, hogy nem fegyvert tanácsoltok neki) hiszen belehergeli magát a dologba. Kigondol valamit, majd tovább és tovább gondolja, minden alap nélkül.
Hiszen gondoljatok bele, most is mi történt, mi váltotta ki - " a kihívom akár a rendőrséget is, de a bátyámnak mindenképp szólok jöjjön már ide"- pánikot??? Tényszerűen az, hogy valaki leparkolt vagy várakozott az utcán, történetesen a háza közelében. Biztos megfontolt döntésekre képes....
Szerintem ezt egy kicsit te is túlparázod kedves utolsó! :) Gondolom nem egy törékeny nő lehetsz, otthon egyedül a pici babáddal. :)
Nekem nincs kisgyerekem, ha egyedül vagyok még is képes vagyok fura képzeteket gyártani bizonyos hangokra, a fantáziám akár olyan távlatokra is képes elszállni, hogy remegő gyomorral megyek le a földszintre pisilni. :) Van itthon gázspray-nk, ha tudom hogy éjszaka jövök haza, akkor a zsebemben is van mindig, de annak ellenére, hogy ilyen vagyok, ok nélkül soha nem fújnám senki képébe, csak mert gyanúsan jött mögöttem (pláne nem fényes nappal). Lehet, hogy a lépéseimet kicsit megszaporázom, átmegyek a másik oldalra, vagy éppen félreállok és kicsit lassítok, hogy elmehessen mellettem, illetve rámarkolok a zsebemben a sprayre, de amíg nem kezd el kötekedni, addig biztos, hogy nem fújnék, tehát szerintem az a képzet, hogy lefújna vele mindenkit, nem igen állja meg a helyét, arról nem is beszélve, hogy én úgy gondoltam, hogy az éjjeli szekrényében, vagy az ágya mellett tartson egyet, biztos ami biztos, ha rátörnék az ajtót. Ezzel szimplán csak annyira kell vigyázni, hogy ha a párja állít haza váratlanul, nehogy ő is meglepetést okozzon! :)
Abszolút hétköznapi eset, hogy egy nő beparázik ilyenektől, ettől még nem lesz egy szorongó idióta, aki bárkit képes bármikor bántani, csak mert ferdén áll a szeme!
32es vagyok
Nő 30 éves, gyermekes és ha a férjem éjszakai műszakban van akkor egyedül vagyok otthon éjszaka.
Én azt tartom túlzásnak, hogy egy autó miatt a rendőrség kihívásán gondolkodott a kérdező. ( mellékesen egy falun, ahol mindenki mindent lát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!