Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha idegen autó...

Mit csináljak, ha idegen autó járó motorral a ház előtt áll?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 22:55
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Arrébviszem a miénket, akkor le tud szállni. XD

Na meg is vagyok könnyebbülve.

2012. jan. 14. 23:19
 22/35 anonim ***** válasza:
És ez így hogy derült ki? Kimentél megkérdezni? Vagy jöttek a rendőrök? Vagy a polgárőrség? Amúgy meg tényleg hétvége van. :)
2012. jan. 14. 23:26
 23/35 anonim ***** válasza:

17!

Veled nem szeretnék találkozni egy sötét sikátorban. :)

2012. jan. 14. 23:27
 24/35 A kérdező kommentje:

A bátyám jött le, mivel amúgyis éjféltől szolgálatos.

Nekem is leesett köben, csak kisbabával picit összefolynak a napok.

2012. jan. 14. 23:29
 25/35 anonim ***** válasza:
akkor mostmár aludj jól :)
2012. jan. 14. 23:40
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy jegyezd fel ilyen parás esetekben a rendszámot. Már ha gyanús autót látsz. +dátum+kocsitípus.

Kilesve persze.

Ha mégis a szomszédhoz törtek volna be, akkor legalább van egy rendzsám utólag...

2012. jan. 14. 23:44
 27/35 anonim ***** válasza:
17-es! Miért gyújtottad fel a villanyt? Piromán vagy?
2012. jan. 15. 00:26
 28/35 anonim ***** válasza:
Legközelebb menj ki és kérdezd meg tőle h mit akar, vagy nézz ki az ablakon. Mi látványosan kinézegetünk az ablakon ha ide állnak elénk. Nem kell annyira betojni ;-) Jó babázást!
2012. jan. 15. 00:45
 29/35 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, az olyanok miatt, mint te nem lehet már semmit sem csinálni. Pániktól habzó szájjal ráküldöd a bátyád és nem rajtad múlt, hogy a rendőröket is egy békés autósra, csak azért mert te félsz. Egy olyan emberre, aki nem csinált az égvilágon semmit, de természetesen csak betörési céllal lehet parkolni az utcán.

Gondolom ez nem egyedi eset, te így éled az életed, rettegve, félelemben és emiatt csupa kellemetlenséget okozva az embereknek. Mert te félsz, neked jogod van másokat zaklatni.

És mielőtt még a gyereked sztorival jönnél, a 8. kerületben lakom (nem egy falun, ahol mindenki mindent tud) és én is éjszakákra maradok otthon a csecsemőmmel. De sosem fordult meg a fejemben, hogy a ház előtt leparkoló, ide-oda korrigáló pasas az kizárólag azért jelenhetett meg ott, mert meg akar késelni.

Mondhatnám, hogy ezzel a mindenre rápánikoló hozzáállással csak magadnak ártasz, de ez csak egészen addig igaz, míg nem küldöd rá a családod vagy a rendőrséget egy gyanútlan emberre.

És ha hozzám odajönne egy pasas és behajolna az autómba az utcán, hogy hé, te mit keresel itt, én bizony kikérném magamnak, mert ehhez SEMMI KÖZE.

2012. jan. 15. 10:46
 30/35 anonim ***** válasza:

Igazából én ammondó vagyok, hogy senki nem tudhatja ki miért állt meg előtte, én is elgondolkodnék és leskelődnék, hogy felénk tart-e valaki, az biztos.

Ha valaki megkérdezi mit akarnak itt, akkor mondhatnak bármit. Annyi árulkodó jel azért van, hogy nem ártó szándékkal jöttek, hogyha kiakar valaki rabolni, vagy bármi, akkor azért nem járó motorral fognak előtted parkolni nyugi! :)

Egyébként pedig ha ilyen parázós vagy, akkor tényleg szerezz be legalább egy gázsprayt, aludj egy szobában a babáddal és legyen az ágyad mellett mindig telefon. Egyszer láttam egy dokumentumfilmet, ami erről szólt. Ott azt javasolták, hogy ha valaki felébred arra, hogy betörtek hozzá, akkor halkan rendőröket kell hívni és tovább színlelni az alvást, amíg ki nem érnek a rendőrök, mert sosem tudni mire képesek a betörők.

2012. jan. 15. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!