Mit csináljak, ha idegen autó járó motorral a ház előtt áll?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 22:55
2/35 A kérdező kommentje:
igen.
2012. jan. 14. 22:59
3/35 anonim válasza:
Semmit, nézd meg a barátok köztöt.
Tán a maffia tagja vagy, hogy így aggódsz?
4/35 A kérdező kommentje:
Egyedül vagyok itthon nőként a kisbabámmal. A férjem dolgozik.
2012. jan. 14. 23:00
5/35 anonim válasza:
Ha benne vagytok olyan dologba, akkor kezdj el aggódni. Ha nem, akkor már tuti nem rabolnak ki. Lehet a szomszédhoz ment.
6/35 anonim válasza:
szólj be a rendőrségre és kérj segítséget azonnal!
7/35 anonim válasza:
És mit mondjon a rendőrségnek?
halló közterületen valaki az utcán várakozik járó motorral.
Egyből ott terem a TEK
8/35 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok otthon, de nem ijesztenek meg az autók. Akkor sem ha a házam előtt vannak és akkor sem ha kiszáll belőle valaki. Zárd magadra az ajtót és ne fantáziálj. Túl sok filmet nézel
9/35 anonim válasza:
Ha nem ismerős az autó, akkor lehet pl, a szomszéd fiának haverja jött, beszállt oda a srác és pl dumálnak. Tél van, fűtenek, jár a motor. Milliószor csináltuk már mi is így a haver háza előtt.
10/35 anonim válasza:
Na ne ijedj már meg annyira.
Valószínűleg a szomszédba mentek valaminek, biztos nem fogják sokáig ott járatni ilyen benzin árak mellett.
Aki rosszban sántikál az nem hívja fel magára a figyelmet ilyen zajos módon ne aggódj. Az ember néha kiugrik pár percre a kocsiból ezért-azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!