Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet megváltozni ha...

Hogy lehet megváltozni ha valaki "gáz"?

Figyelt kérdés

Állandóan cs.sztettek, már ovitól fogva középsuli végéig, hol jobban, hol kevésbé. Még mikor látszólag be is fogadtak, akkor is hallottam miket mondanak rólam(néha a jelenlétemben mikor azt hitték, mivel zenét hallgatok, nem hallok semmit. pedig de.)

annyira unom már folyton megtudni hogy gáznak, meg furának tartanak.

régen pl. nem öltözködten csinosan volt, hogy anyagi okokból nem engedhettem meg magamnak. de azóta vannak jó cuccaim, meg tanácsot is kérek néhány embertől aki ért hozzá, mi áll jól és mi nem.

és már fogszabályzós, pattanásos, szemüveges tinicsaj sem vagyok.

mégis, úgy látszik "divat" engem nyominak tartani. ha rákérdezek akárkitől hogy miért, akkor az ááá semmi, semmi választ kapom. -.-

ha baráttól kérdezem mi a gond velem, azok is ezt mondják.

akkor vagy olyan szörnyűséges valami lehet amin képtelenség változtatni, vagy csak kell egy fekete bárány, akit lehet piszkálni, nem? már nem tudom mire gondoljak.

az egyetemen jóban vagyok a csoporttársakkal de ez az 1. hely ahol tényleg keresnek, meg hívnak engem is bulizni, nem csak az orrom előtt mesélik el, milyen volt. -.-

nem szoktam panaszkodni de most kiakadtam a barátnőm húgára aki sokszor velünk lóg és a szemembe jópofizik, aztán most mondta vissza a barátnőm hogy szerinte fura vagyok, meg nehogy felhívjon hozzájuk és hasonlók (nem értem miért nem lehet nyíltan vállalni a véleményét, még csak fel sem emelem szinte soha a hangom de mindegy).

társaságban ahol nem ismerek mindenkit félénk és csendes vagyok dehát ezzel mások is vannak így, nem hiszem hogy annyira kirívó eset lennék...

mit csináljak, vetessem fel valakivel magam videóra hogy kívűlről nézhessen magam hátha rájövök, miben vagyok "gáz"? (ha már nem hajlandó senki elmondani).

meg akarok változni mert így gyűlölök élni már

20/L

2012. jan. 12. 11:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

18:36

Csak hát azt kellene megérteni, hogy bizonyos értelmi szint fölött az emberek nem "furá"-znak. Meg tudják fogalmazni, mi a bajuk a másik emberrel. Az, hogy "fura", nem jelent semmit. Nincsenek objektíve "fura" emberek. A "fura" az a szó, amivel a primitív emberek fejezik ki azt, hogy "nem olyan, mint én, ezért szivatom".

2012. jan. 12. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!