Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kamaszok! Ti mennyi pénzt...

Kamaszok! Ti mennyi pénzt költötök egy héten tízóraira és ebédre hétköznap?

Figyelt kérdés

Leginkább azok válasza érdekel,akik nem fizetnek elő a sulis kajára (ergo nem a suliból kapja az ebédet,tízórait).

Azért érdekel,mert a héten pár hétköznapot apánál kellett töltenem,mert anya elutazott üdülni a mostani férjével(anyuék elváltak) és apa teljesen kiakadt,hogy én mennyit költök ebédre és reggelire/tízóraira és mondta,hogy anya nem normális,hogy ezt megengedi és erre is ad pénzt.

Szóval érdekelne,hogy mások mennyit költenek ezekre és akkor talán megtudom,hogy tényleg sok-e,amennyit erre költök vagy csak apa dramatizálja túl.

Köszönöm a válaszaitokat !

2012. jan. 7. 21:20
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
100%

Napi 10.000 tényleg elég sok!

Én itthonról viszek kaját. Szendvicset szoktam plusz egy 0,5 literes innivalót ami általába tea vagy szörp. Anya ad 200-250 ft-ot ha kell valamire. Abból rágót vagy forrócsokit szoktam venni. De nem mindig, valamikor félre teszem.

Ebédelni itthon szoktam. Anya mindennap főz úgyhogy megvan oldva. :)

15/L

2012. jan. 9. 15:35
 32/38 anonim válasza:

Megint én vagyok , és mi sem sajtburgereket eszünk :-)

De te tudod, majd ne csodálkozz ha egy bálna leszel ! ;-)

2012. jan. 9. 15:51
 33/38 anonim ***** válasza:
61%

mi amikor elmegyünk vásárolni, veszek kenyeret, és belevaló dolgokat... nem dobok ki pénzt kajára, mert iszonyú drága a sulibüfénk.... max kávét veszek az automatából, az ott 90ft, de a büfében 150körül van... nem tudom, én hetente kajára 200ft-nél többet nem szánok(de, ennyit nem költök rá amúgy), mert teát is otthonról viszek, másfél litert. :D

inkább veszek cigit, mint kaját, hogy elhízzak :D :D

2012. jan. 10. 22:25
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ennyi pénzed van, akkor szerintem tedd félre valami másra :D Úúú, én mi mindent tudnék kezdeni ennyi lóvéval... Tuti, hogy nem kajálnám el...
2012. febr. 4. 14:35
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Egyetértek..

Nekem volt olyan, hogy 500 ft-om volt egy napra. Ebből kellett megoldanom a reggelit + az ebédet.....10 ezer forint??? JÉZUSOM! ha heti szinten lenne 10000 ft-om, én már akkor is eszméletlen boldog lennék..nem hogy naponta....nem is tudom, hogy lehet ennyit elkajálni....

Apukádnak NAGYON IS igaza van..

2012. márc. 22. 20:51
 36/38 anonim ***** válasza:
49%
500 forint húha... nekem volt, hogy minden pénz nélkül kellett hetekig úgy suliba járnom, hogy reggelizni sosem volt idő, és 30 kilométerre az iskolától 4re értem haza, ha siettem. Anyám kérdezte, miért vagyok sovány, na miért...
2012. márc. 22. 21:18
 37/38 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Most miért vagy ilyen utálatos? Leírtam, hogy reggeli+ebédre. Van olyan, hogy én is hetekig pénz nélkül járok, nem veszek semmit, sőt inkább éhezek...azért ha tudok, reggelit viszek itthonról és délután ebédelek szintén itthon...nem tudom miért kell nekem ugrani. Szerintem ez sem sok. Miért nem a kérdezőt szapulod? Nem én költök tízezreket sz.rságokra...vagy aki 700 ft-ért ebédel?? Na?? Miért nem őket cseszteted?????

2012. márc. 22. 22:02
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

50ezer egy hétre? Én egy hónapban nem keresek annyit! :O

Én nem most voltam már kamasz, akkoriban még 30 Forint volt egy kakaóscsiga, és 500Ft egy hétre tökéletesen elég volt tízóraira és mindenféle bizbazra, amit a tinilányok venni szoktak. (magazinok, ilyesmik)

Apukáddal egyetértek, nagyon sokat költesz. Két hét alatt megeszel annyit, amennyiből hatvanszor megtehetnéd a Miskolc-Pécs útvonalat vonaton. Vagy vehetnél repülőjegyet oda-vissza Japánba.

Nincs időd reggel? Hát kelj korábban, kedves elkényeztetett kisasszony! Vehetsz reggelire kiflit meg tömlős sajtot, teát vigyél otthonról. Tudod is te a pénz értékét! A hozzád hasonlóakat küldeném ki helyből paradicsomot kapálni, hogy mennyi munkáért mennyi pénz jár.

És nem is egészséges gyorsétterem kajolni mindennap. Tudod te, mi van azokban az ételekben? És otthon meg csokik meg kekszek...

2013. ápr. 30. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!