Kamaszok! Ti mennyi pénzt költötök egy héten tízóraira és ebédre hétköznap?
Leginkább azok válasza érdekel,akik nem fizetnek elő a sulis kajára (ergo nem a suliból kapja az ebédet,tízórait).
Azért érdekel,mert a héten pár hétköznapot apánál kellett töltenem,mert anya elutazott üdülni a mostani férjével(anyuék elváltak) és apa teljesen kiakadt,hogy én mennyit költök ebédre és reggelire/tízóraira és mondta,hogy anya nem normális,hogy ezt megengedi és erre is ad pénzt.
Szóval érdekelne,hogy mások mennyit költenek ezekre és akkor talán megtudom,hogy tényleg sok-e,amennyit erre költök vagy csak apa dramatizálja túl.
Köszönöm a válaszaitokat !
Nagyon ritkán vásárolok a büfében, általában viszek magammal kaját.
A leggyakoribb tízóraim: sonkás szendvics. Pontos árat nem tudok, de ha zsömléből csinálom a szendvicset kb. 100Ft-ra jön ki. Szoktam vinni mellé narancsot, mandarint vagy almát. Ezeket nem tudom mennyibe kerül, de túl drága.
Ha valami oknál fogva nincs időm szendvicset csinálni vagy nincs itthon zsömle/kifli akkor egy croissant (bolti, előre csomagoltat) viszek és gyümölcsöt ugyanúgy. Nagy ritkán anyukám vesz nekem péksütit. A croissan 100Ft, a péksütik 150-200Ft között vannak.
Inni fél lite vizet vagy teát viszek.
Tehát a napi tízóraim szerintem kijön 500Ft-ból, de nem biztos.
Ebédelni pedig itthon szoktam, voltam menzás, több menza kajáját kóstoltam már. Hát..Aláírom, hogy változatos, ugyanakkor a ritka sz*r is.
Ha valami miatt nem viszek kaját, akkor megyek csak a büfébe, de ez havonta max. egyszer van. Ilyenkor péksütit veszek (pogácsát, pizzás csigát vagy csokis tekercset). Ezek 120-150 Ft között vannak. Innivalót sosem veszek büfébe, a fél litereses 200Ft-nál kezdődnek. Az a durva, hogy az ásványvíz is annyi. Boltba 200Ft-ból veszek 2 1,5l-s ásványvizet...
16/L
Hát ez kamu.
Mi 3-an (anya,apa,én) megvacsorázunk egy étteremben 7ezer forintból úgy,hogy bármit rendelhetünk és iszunk is mellé.
Én is étteremben kajálok,de ez max 550ft/nap.
Napi 10ezer forintot költenél kajára akkor egy tonnás lány lennél.Vagy az vagy?:)
ha ha ha
16:23
Nem tudok szendvicset csinálni,reggel meg nem is nagyon akarom azzal cs*szni az időt,könnyebb megvenni a péksütit.
16:26
Nincsenek,heti 3-szor járok úszni és 2-szer teniszezni,szóval törődök az alakommal.
Kiss Juhász Kitti
Általában gyorséttermekben eszünk (meki,burgerking,kfc),mert nincs kedvünk még délután 3-kor várni arra,hogy kihozzák a kaját.Vagy ha anyával megyek,mert hamar végzek,akkor 'normális' étteremben eszünk,mert anya nem megy gyorséttermek közelébe.
18:00
Nem,már leírtam,hogy többször sportolok.
18:07
Nem kamu.
Elég fura étterem lehet,ha 7 ezerért megkajáltok 3-an,de gondolom kisváros/falu.
Nem vagyok 1 tonnás,60 kg vagyok,ha már ennyire érdekel.
De néha amúgy még elvitelre is vennem kell,hogy vacsira legyen,ha anya nem lenne itthon este.
De én valahogy nem lakom jól egy sajtburgerrel meg alapból tök sokat eszek,de nem látszik rajtam.
De mindegy,csak kíváncsi voltam,hogy apának igaza van-e vagy nem.
az úgy leesett neked hogy 20EZER forintot költesz kajára egy hónapban? 3 fős családok elélnek ennyiből...pff
(am 60 kg nem kevés, hány centi vagy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!