Annyira irigylem őket. Hogyan győzzem le ezt az érzést?
Van jó pár emberke az egyetemen, akik külföldről jöttek. Félévente fizetnek 10.000eurót (3 millió forint!!) a suliérét, mellette klassz albérletben laknak, minden nap Starbucks-ban reggelizgetnek, méregdrága ruhákban járnak...
Az én családomnak pedig a mindennapi megélhetés is gondot okoz, pedig mi ugyebár nem a Starbucks-ban kezdjük a napot.... krumplis tésztát meg ilyeneket eszünk és már az idejét sem tudom mikor voltam utoljára moziban.
A jó magyar káposztás tészta!!!! Az ám az igazi! Starbucks! Ugyan már!
És ha tényleg olyan jó dolguk van, akkor minek jönnek mihozzánk egyetemre? Miért nem otthon járnak?
Ezekt a kis suttyókat a szüleik pénzelik, akik nagyban lopják a pénzt. Az MTV-n szokott menni egy műsor, ha jól emlékszem Teen Cribs (tini villák) a címe. A lényege, hogy egy rakás elkényeztetett p*csa villog a szüleik házával, amiben van fűtött medence, mozi, tekepályá, party szoba, és ez mind luxus kivitelben, egyedi kialakítással a hegyekben (és biztos, hogy nem tisztességes pénzből van). Én még mindíg azt mondom, hogy inkább legyek csóró, mint hogy attól kelljen félnem, hogy bármelyik percben sittre vághatnak.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!