Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a romanokrol?

Mit gondolsz a romanokrol?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 15:05
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Nekem jó véleményem van a románokról:)
2014. jún. 27. 14:30
 42/42 anonim válasza:
58%
Kedves Magyarorszagiak!!!!!Eggyesek tul messzire mentek azzal,hogy a romanokat lenezik es utaljak oket.En is Romaniaban elek egy kis varosban es kepzeljetek,hogy itt mindenki nagyon kedves.Akik nem lattak meg Romaniat vagy nem jartak itt azoknak mondom hogy nezzenek egy kicsitt utanna annak,hogy, hogy elnek itt az emberek.Igaz,hogy vannak olyan faluk ahol nagy a szegenyseg de azok az emberek sok mindent megtesznek azert hogy legyen egy kis penzuk.Itt nalunk az emberek nem lustak,hanem szorgosan dolgoznak nap mint nap.Sokan azt hiszik hogy a romanok ciganyok es parasztok de ez nem igy van.Magyarorszagon azt hiszik hogy itt Romaniaban sok a rablas meg minden de ez nem igez.En azt hallottam hogy Magyarorszagon eleg sok rablas tortenik es itt nalunk is sok a baleset pont ugy mint ott.Romania egy gyonyoru orszag,ahol nem csak forgalamas utcak vannak hanem szep hegyek,sok latnivalo.Nekem mar elegem van abbol,hogy a legtobb magyarorszagi mind lenezi a romanokat es hogy a romanok rosszak meg minden baromsagot osszehordanak!!!Nem voltam meg Magyarorszagon de egyszer szeretnek oda elmenni,mert tudom hogy nagyon szep orszag,ott is rengeteg a latnivalo.Romaniaban elek es alig tudok romanul.Keresztmamamek Vrancsaban elnek ahol tiszta romanok vannak es lehet hogy faluban elnek de egy szep faluban ahol jo a termes meg minden.Itt eggyaltalan nincsenek rossz hazak ahol en elek.Keves a munkahely,nincs az embereknek munkahelyuk de akkor is mindent megtesznek hogy legyen.Remelem hogy azok akik eddig rossz szemmel neztek a romanokat mostmar eltudnak gondolkozni azon hogy nincs igazuk amiket mondtak!!!
2014. júl. 21. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!