Mit gondolsz a romanokrol?
Hát persze, tök érthető!!! Mintha a ma élő románoknak lenne közük hozzá... Ez olyan, mint azt mondani, hogy utálod a németeket Hitler miatt. Miért, szerinted minden német náci?
Mikor fogják már fel az emberek, hogy ezek külön dolgok?
Nem, csak mennek a hülye előitéletek után, meg az után amit Mari néni mondott a szomszédban. Érthető persze, valakit muszáj utálni, mindig legyen valaki más a hibás, igaz?
Bocsi, hogy ennyire kiakadtam, de ezen nagyon fel tudom magam húzni. Ez az én véleményem, megértem ha pár ember lepontoz, de muszáj volt már végre leírnom.
Ott van a Fekete március ami nem is volt olyan rég.
"Ez olyan, mint azt mondani, hogy utálod a németeket Hitler miatt. Miért, szerinted minden német náci? "
Hitlert meg ki utálja? Nem is szeretem,de nem is utálom. Én inkább a komcsikat mert itt voltak több mint 40évig. Hitler meg tisztelte a magyar népet.
Olvasd el a: Monológok a Vezér főhadiszállásán, c. kiadványt és megtudod.
Még annyit hogy a mai napig történnek komoly atrocitások a magyarság ellen romániában,és Székelyföld autonómiáját se támogatják.
Szia, 22:27-es vagyok.
Nem tudom, de nekem egyértelmű volt, hogy Hitlert utálják az emberek. Engem nem érdekel, hogy tisztelte-e a magyarokat, mert más népeket egyáltalán nem tisztelt, lásd koncentrációs táborok. Pár ezer ártatlan embert kinyírni szerintem nem olyan jópofa.
Ezenkívül nem kedvelem Hitlert, mivel a dédnagyapám is az ő beteg gondolkodásmódja miatt halt meg (igen, zsidó volt, na és aztán? Nagyon rendes ember volt, azok alapján, amit hallottam róla.)
Én csak azt mondom, hogy nem kellene minden esetben általánosítani. Persze van mikor egy adott népre jellemzőek bizonyos dolgok, de általában vallás miatt, nagyrészt nincs semmi baj azzal sem, szerintem. Ha elmegyek külföldre, és csak bunkókkal találkozom, akkor lehet, hogy azt hinném, jogosan vannak előítéleteim, de valószínűleg csak nem volt szerencsém, nem? Ráadásul Magyarországon sem mindenki kedves, figyelmes, stb...
Üdv!
nekem meg azzal van bajom hogy folyton a zsidókat kell siratni hogy mennyit szenvedtek,de a saját népünket meg nem. pl: Délvidéki vérengzések,Trianon,Doni katasztrófa stb...
"lásd koncentrációs táborok. Pár ezer ártatlan embert kinyírni szerintem nem olyan jópofa. "
Mao Ce tung,Sztálin stb. Szerintem ezek a nem jópofák. Meg az,hogy Palesztinában most is a zsidó katonák ártatlan embereket ölnek meg. Elgázosítás,tolltartó emberből,zsugorított fej stb. ezek nem igazak. Bizonyítékok is vannak. Egyébként sajnálom a dédapádat.
Erőszakosak ped-eeg-el, zoknikkal meg lepedőkkel húzzák le az embereket, nem lehet őket lerázni. És még egy dolog nagyon büdösek, hiába fürdenek undorító román szaguk van. Bocs, de ez a véleményem
nos,en roman vagyok 17 eves..
es errol megvan a velemenyem..
a magyarok es romanok kozott nem is volt es nem is lesz jo kapcsolat..
a magyarok lenezik a romanokat es persze ez nekunk nem tetszik mert...
a magyarok 1-2 ember utan altalanosiitanak...es lehulyeznek minket..
pedig ha mar errol beszelunk..akk korulnezhetnenek magukkoztt is mert akad naluk is 1-2 barom:))
Előzőnek: Nem 1-2ember miatt általánosítanak.
Amiért nem szeretjük a románokat: '48-as forradalom,Trianon,Ivh utáni helyzet,II.vh,Maniu-gárda,Fekete Március.
Nem beszélve a történelem hamisításokról. pl: Mátyás román király volt stb.
A románokat meg mindenütt utálják,vagy lenézik. Még USA-ban is,meg a nagy franci testvéretek is! (elegük van a román koldusokból a franciáknak,elegük van a lopásukból..)
17:01!
Te talán nem általánosítasz pár ember után?
Én például nem. Nem érdekel, hogy román vagy-e, vagy magyar, ha hülye vagy hülye vagy ha nem nem.
Normálisan is lehet beszélni, hiába vannak ennél a kérdésnél olyan ,,kultúrált" válaszolók is. Ha lealacsonyítod magad hozzájuk (nem minden válaszolót értek ezalatt, természetesen) akkor csak okot adsz nekik a további előítéletekre.
jó lehet h picit tulzásba estem..de amikor megláttam egyes válaszokat...
bocsi ha vkit megbántottam nem volt szándékos
hát végülis igazad van..
..mindegy inkább nem foglalkozom vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!