Mit gondolsz a romanokrol?
Szerintem nincs velük gond,csak még a magyart is kirugják hogy a román valahol melózhasson. Itt nálunk vidéken pl van egy állatorvos aki román és a családjával települt és románból ide magyarba. Nah, most van 4 háza egymás mellett,egy Wolkswagen kisbusz + még 1 verda + még tejbiznisze. Tavaly meg Spanyolban voltak nyaralni. Úgyhogy nyugadtan elítélhettek esetleg hogyha most nem lenne igazam:
-De Magyarországon a román meg a cigány megél, a magyar az nem... Erről ennyit.
mindenkinek megvan a saját kis véleménye a románokról..de azért nem kellene ilyen dolgokat irni..egy ember sem egyforma és nem lehet általánositani:)
amiért még valaki nem csipi a románokat attól hogy jön ő ahhoz hogy szemét dolgokat mondjon?Egyszeru:sehogy
Kedves utolsó és utolsó előtti! Mondtam már,semmi bajom nincs a románokkal,meg más nemzetiségekkel sem. Csak az b@ssza nagyon az agyamat,hogy egy hót csóró (az most mind1 hogy milyen nemzetiség) átmegy az országából egy másikba,lehet hogy hót tanulatlan (nem analfabéta),erre milyen meglepetés éri: "Vazze! Gazdag lettem!"!!!
Ezt kellene megszüntetni, hogy ilyen könnyen jól élhessen valaki,és mindössze annyit tegyen érte hogy egy másik országba költözzön. Ennyi erővel ezt mi magyarok is megtehetnénk hogyha csórók vagyunk. Erről ennyit. Amúgy a pofa vállalkozó.
Nahat kedves utolso, meg utolso elotti (ugyanaz a szemely) hat nagyon kilog a lolab. Szoval a fene megesz, ugy irigykedsz, hogy az a masik eleg tokos volt ahhoz, hogy megcsinalja a jovojet, te meg nem. Azert olyan nagyon bunko es tanulatlan csak nem lehet, ha allatorvos (azert az megiscsak 5 ev egyetem...), es szerintem a vagyona se csak ugy hullott a karjaiba, hogy felkelt, es vazze gazdag lettem, mint ahogy irtad. Ha annyira szar a sorsod, te miert nem probalsz szerencset kulfoldon? Nem vagy eleg tokos hozza? vagy esetleg nem vagy hozza eleg tanult? mert kulfoldon semmi keresni valoja egy tanulatan bunkonak, ezt barki tudhatja! Ja, es az ipse MAGYAR, nem pedig roman, mint ahogy irtad. Csak szamara rossz helyen huztak el azt a nyavalyas hatart.
Szomoru, hogy ahelyett, hogy osszetartanank, es jol megfernenk egymassal, sokan csak irigykednek a kulfoldi magyarokra. Aminek semmi ertelme nincs, mert mondd mar meg nekem, jobb lesz neked azaltal, hogy irigykedsz? Meggazdagszol tole esetleg? Nem, csak a mereg gyulik magadban. Szep Magyarorszag. Ezert koltoztem inkabb Olaszorszagba.
Egyszerűen és tömören annyit, hogy: Dögöljenek meg!
Kivéve az Erdélyi Magyarok, természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!